Top 10 universitati online din America

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Visezi să studiezi in America? Află că nu este nevoie neapărat să ajungi pe tărâmul american pentru a-ți împlini visul! În SUA există o serie de universități care oferă și studii online pentru studenții locali și internationali. Iata care sunt primele 10 în topul universităților online din America!

10. Universitatea Regent  

Regent University din statul american Virginia oferă studii online în domenii precum afaceri, comunicare, tehnologia sistemelor informatice, psihologie, studii creștine etc. Instituția de învățământ superior a fost fondată în 2003 și are în prezent peste 2000 de studenți înscriși. 

 

9. Universitatea Bellevue  

Bellevue University din statul Nebraska îți oferă oportunitatea de a urma aproape orice facultate îți dorești, fie în sfera umanului sau cea a realului. În plus, dacă vrei studii online, instituția te asigură că vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și a te împrieteni cu colegii tăi "virtuali".  

 

8. Universitatea Brandman  

Bradman University din California te ajută să accesezi studii online atât la nivel licență, cât și la nivel masterat și doctorat. Unele dintre cele mai interesante pentru studenți sunt cele de criminalistică. 

 

7. Universitatea Colorado  

Colorado State University - Global Campus oferă bunătăți pentru studenți, precum posibilitatea de a-și customiza specializarea aleasă, dupa propriile nevoi și preferințe.  

 

6. Universitatea Tehnologica Lawrence  

Lawrence Technological University pare să fie univeritatea perfectă pentru tinerii interesați de studii online în managementul proiectarii, tehnologia informației și inginerie. Accesează ltu.edu pentru mai multe informații.  

 

5. Universitatea Graceland  

Graceland University este alegerea perfectă dacă vrei să devii asistent/a în America.

 

4. Universitatea Westfield  

Westfield State University îți oferă posibilitatea de a urma studii online în afaceri, sociologie, istorie, arte liberale și multe altele. Instituția pare să aibă însă o specializare excelentă în pedagogie.

 

3. Universitatea St. John  

St. John's University din New York propune programe online în studii liberale, studii administrative și criminalistica, printre altele.

 

2. Universitatea Daytona  

Pe locul secund în top 10 universități din America ce oferă studii online se află Daytona State College. Procedura lor este diferită de cea a altor universități, cei care îș doresc să urmeze studii online trebuind să aplice inițial pentru un "associate degree", înainte de a avea acces la studii de licență.

 

1. Universitatea Pace

Prima în top 10 universități cu studii online din America este Pace University, o instituție care se lauda cu programele sale excelente. Vrei să urmezi o facultate online în cadrul ei?

 

Tu ce părere ai? Te-ar tenta să urmezi o facultate online?

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: openculture.com

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

WAMT­ When Arts Meet Technology @ 2-17 martie Piata Unirii Cluj

WAMT­ When Arts Meet Technology @ 2-17 martie Piata Unirii Cluj

În perioada ​2-­17 martie ​au loc înscrierile la cel mai nou eveniment marca ​BEST Cluj ­Napoca​, WAMT­ When Arts Meet Technology. Evenimentul dă şansa studenţilor de la Universitatea Tehnică să îşi expună...

Scoala de Vara in Demografia Istorica a ajuns la a treia editie

Scoala de Vara in Demografia Istorica a ajuns la a treia editie

Centrul de studiere a Populaţiei şi European Historical Population Sample Network (EHPS-Net) organizează la Cluj, în perioada 24 – 31 mai 2015, a treia ediţie a Şcolii de Vară în...

Societatea Studentilor Europenisti lanseaza proiectul “Mediul de Afaceri”

Societatea Studentilor Europenisti lanseaza proiectul “Mediul de Afaceri”

În perioada 9-13 martie 2015, Societatea Studenților Europeniști (SSE), din cadrul Facultății de Studii Europene, UBB, organizează “Mediul de Afaceri”, un proiect făcut de studenți pentru studenți în care atât...

9 Oameni te ghideaza pentru o viata implinita la EDUCATION DAYS

9 Oameni te ghideaza pentru o viata implinita la EDUCATION DAYS

Educatie pentru Viaţă, prin UNICITATE, DEZVOLTARE, PROGRES este misiunea celui mai mare eveniment dedicat educaţiei, Education Days, găzduit de Liceul Waldorf, în 21-22 martie 2015.

Generatia EMBA University of Hull a inceput cursurile la Cluj

Generatia EMBA University of Hull a inceput cursurile la Cluj

28 de persoane fac parte din prima generaţie care va urma cursurile EMBA-ului 100% britanic (http://ubbee.ro/), lansat în Cluj-Napoca. EMBA University of Hull și-a deschis porţile săptămâna trecută, iar cursurile...

Cariera de succes care ti se potriveste incepe la BookLand Evolution!

Cariera de succes care ti se potriveste incepe la BookLand Evolution!

Când eşti tânăr îţi imaginezi că poţi schimba lumea şi că toate uşile îţi sunt deschise. În realitate afli fie că nu ţi se potriveşte jobul descris de părinţii tăi...

stiri auto cluj

 

Recomandare

Supravegheaza-ti acum casa cu un sistem de supraveghere performant echipat cu un dvr Dahua.

Articole recente

Stiri

  • Generatia EMBA University of Hull a inceput cursurile la Cluj
    Generatia EMBA University of Hull a inceput cursurile la Cluj 28 de persoane fac parte din prima generaţie care va urma cursurile EMBA-ului 100% britanic, lansat în Cluj-Napoca. EMBA University of Hull și-a deschis porţile săptămâna trecută, iar cursurile sunt susţinute în exclusivitate de profesori de la University of Hull, în Cluj-Napoca, la Universitatea Babeş-Bolyai. Şcoala de business 100% britanică este acreditată internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (TheAssociation to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume.
    Citeşte mai mult

Copyright © 2013 - 2015 Campuscluj.ro. Realizat de TwoDesign.ro. Gazduit de ClausWeb.ro.