banner ro ceasuri

Top 10 universitati online din America

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Visezi să studiezi in America? Află că nu este nevoie neapărat să ajungi pe tărâmul american pentru a-ți împlini visul! În SUA există o serie de universități care oferă și studii online pentru studenții locali și internationali. Iata care sunt primele 10 în topul universităților online din America!

10. Universitatea Regent  

Regent University din statul american Virginia oferă studii online în domenii precum afaceri, comunicare, tehnologia sistemelor informatice, psihologie, studii creștine etc. Instituția de învățământ superior a fost fondată în 2003 și are în prezent peste 2000 de studenți înscriși. 

 

9. Universitatea Bellevue  

Bellevue University din statul Nebraska îți oferă oportunitatea de a urma aproape orice facultate îți dorești, fie în sfera umanului sau cea a realului. În plus, dacă vrei studii online, instituția te asigură că vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și a te împrieteni cu colegii tăi "virtuali".  

 

8. Universitatea Brandman  

Bradman University din California te ajută să accesezi studii online atât la nivel licență, cât și la nivel masterat și doctorat. Unele dintre cele mai interesante pentru studenți sunt cele de criminalistică. 

 

7. Universitatea Colorado  

Colorado State University - Global Campus oferă bunătăți pentru studenți, precum posibilitatea de a-și customiza specializarea aleasă, dupa propriile nevoi și preferințe.  

 

6. Universitatea Tehnologica Lawrence  

Lawrence Technological University pare să fie univeritatea perfectă pentru tinerii interesați de studii online în managementul proiectarii, tehnologia informației și inginerie. Accesează ltu.edu pentru mai multe informații.  

 

5. Universitatea Graceland  

Graceland University este alegerea perfectă dacă vrei să devii asistent/a în America.

 

4. Universitatea Westfield  

Westfield State University îți oferă posibilitatea de a urma studii online în afaceri, sociologie, istorie, arte liberale și multe altele. Instituția pare să aibă însă o specializare excelentă în pedagogie.

 

3. Universitatea St. John  

St. John's University din New York propune programe online în studii liberale, studii administrative și criminalistica, printre altele.

 

2. Universitatea Daytona  

Pe locul secund în top 10 universități din America ce oferă studii online se află Daytona State College. Procedura lor este diferită de cea a altor universități, cei care îș doresc să urmeze studii online trebuind să aplice inițial pentru un "associate degree", înainte de a avea acces la studii de licență.

 

1. Universitatea Pace

Prima în top 10 universități cu studii online din America este Pace University, o instituție care se lauda cu programele sale excelente. Vrei să urmezi o facultate online în cadrul ei?

 

Tu ce părere ai? Te-ar tenta să urmezi o facultate online?

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: openculture.com

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

Un an de sanatate in centrul Clujului @ 25 aprilie Samsara FoodHouse

Un an de sanatate in centrul Clujului @ 25 aprilie Samsara FoodHouse

E timpul să sărbătorim! Ce? Un stil de viaţă sănătos, armonios, gustos şi săţios! Poate v-aţi dat seama sau poate nu… daaar, Samsara Foodhouse-(acel restaurant unic din Cluj-Napoca), împlineşte un...

Se cauta studenti cu aspiratii inalte!!!

Se cauta studenti cu aspiratii inalte!!!

Voluntari pentru Idei şi Proiecte Cluj organizează a 10-a ediție a proiectului Personal Development School 2014, în perioada 12-16 mai, cu scopul de a oferi studenţilor un start în carieră...

Arati o carte si ...te plimbi gratuit!

Arati o carte si ...te plimbi gratuit!

În 23 aprilie, care ar veni cam a 3-a zi de Paşti...este Ziua Internaţională a Cărţii, şi ce mod mai plăcut de a o serba decât...să citeşti? Sau şi mai...

O noua teorie in cresterea performantelor scolare! - cercetari americane

O noua teorie in cresterea performantelor scolare! - cercetari americane

Un grup de cercetători de la Universitatea St. Lawrence din New York au ajuns la niște rezultate surprinzătoare, dacă nu chiar ciudate. Rezultatele studiului lor este ca mestecatul gumei înainte...

[experimente inedite] Ce ne motiveaza la locul de munca? Episodul 2

[experimente inedite] Ce ne motiveaza la locul de munca? Episodul 2

Continuăm seria ineditelor experimente al căror scop a fost acela de a stabili cu exactitate ce ne motivează la locul de muncă, în afara beneficiilor financiare. Evident, studiile pot fi...

Care e rostul scrisorii de intentie si de ce este importanta?

Care e rostul scrisorii de intentie si de ce este importanta?

De câte ori ai fost nevoit/ă să trimiți alături de CV și o scrisoare de intenție?! Și de câte ori ai trimis-o aceeași la mai multe job-uri?! Cei mai mulți...

rca.ieftin.info

Articole recente

Stiri

  • Se cauta studenti cu aspiratii inalte!!!
    Se cauta studenti cu aspiratii inalte!!! Voluntari pentru Idei şi Proiecte Cluj organizează a 10-a ediție a proiectului Personal Development School 2014, în perioada 12-16 mai, cu scopul de a oferi studenţilor un start în carieră printr-un program adaptat nevoilor actuale ale acestora.
    Citeşte mai mult

Copyright 2013 Campuscluj.ro © Site realizat de TwoDesign

campuscluj.ro Web analytics