Top 10 universitati online din America

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Visezi să studiezi in America? Află că nu este nevoie neapărat să ajungi pe tărâmul american pentru a-ți împlini visul! În SUA există o serie de universități care oferă și studii online pentru studenții locali și internationali. Iata care sunt primele 10 în topul universităților online din America!

10. Universitatea Regent  

Regent University din statul american Virginia oferă studii online în domenii precum afaceri, comunicare, tehnologia sistemelor informatice, psihologie, studii creștine etc. Instituția de învățământ superior a fost fondată în 2003 și are în prezent peste 2000 de studenți înscriși. 

 

9. Universitatea Bellevue  

Bellevue University din statul Nebraska îți oferă oportunitatea de a urma aproape orice facultate îți dorești, fie în sfera umanului sau cea a realului. În plus, dacă vrei studii online, instituția te asigură că vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și a te împrieteni cu colegii tăi "virtuali".  

 

8. Universitatea Brandman  

Bradman University din California te ajută să accesezi studii online atât la nivel licență, cât și la nivel masterat și doctorat. Unele dintre cele mai interesante pentru studenți sunt cele de criminalistică. 

 

7. Universitatea Colorado  

Colorado State University - Global Campus oferă bunătăți pentru studenți, precum posibilitatea de a-și customiza specializarea aleasă, dupa propriile nevoi și preferințe.  

 

6. Universitatea Tehnologica Lawrence  

Lawrence Technological University pare să fie univeritatea perfectă pentru tinerii interesați de studii online în managementul proiectarii, tehnologia informației și inginerie. Accesează ltu.edu pentru mai multe informații.  

 

5. Universitatea Graceland  

Graceland University este alegerea perfectă dacă vrei să devii asistent/a în America.

 

4. Universitatea Westfield  

Westfield State University îți oferă posibilitatea de a urma studii online în afaceri, sociologie, istorie, arte liberale și multe altele. Instituția pare să aibă însă o specializare excelentă în pedagogie.

 

3. Universitatea St. John  

St. John's University din New York propune programe online în studii liberale, studii administrative și criminalistica, printre altele.

 

2. Universitatea Daytona  

Pe locul secund în top 10 universități din America ce oferă studii online se află Daytona State College. Procedura lor este diferită de cea a altor universități, cei care îș doresc să urmeze studii online trebuind să aplice inițial pentru un "associate degree", înainte de a avea acces la studii de licență.

 

1. Universitatea Pace

Prima în top 10 universități cu studii online din America este Pace University, o instituție care se lauda cu programele sale excelente. Vrei să urmezi o facultate online în cadrul ei?

 

Tu ce părere ai? Te-ar tenta să urmezi o facultate online?

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: openculture.com

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

Vocea studentilor romani va fi auzita si la nivel european

Vocea studentilor romani va fi auzita si la nivel european

Uniunea Studenților din România va facilita dialogul între studenții români și Comisia Europeană, prin intermediul procesului de Dialog Structurat cu Tinerii, implementat de Comisie la nivelul Uniunii Europene. USR a...

Pana pe 15 august cei care vor sa se angajeze pot accesa Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi

Pana pe 15 august cei care vor sa se angajeze pot accesa Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi

Pana pe 15 august pe www.hipo.ro (http://goo.gl/G0FrFi) are loc Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi (http://goo.gl/G0FrFi), un eveniment dedicat studentilor si masteranzilor care isi finalizeaza studiile in aceasta vara si vor...

Cele mai cautate facultati din 2014 sunt cele de medicina

Cele mai cautate facultati din 2014 sunt cele de medicina

Înscrierile s-au terminat pentru cele mai multe facultăți, astfel că s-a putut trage o linie și să se observe care sunt cele mai căutate specializări, astfel că vă rezumăm și...

Se prelungesc inscrierile pentru scoala de toamna „The City of the Green Buildings”

Se prelungesc inscrierile pentru scoala de toamna „The City of the Green Buildings”

Fie că nu ai știut de proiect, fie că nu ai fost pe fază, află că înscrierea pentru prima școală de toamnă, "The City of Green Buildings" (stiri/1043-nu-rata-sansa-de-a-participa-la-prima-scoala-de-toamna-organizata-de-the-city-of-green-buildings.html), dedicată exclusiv clădirilor...

60 de studenti straini vor face training-uri in Romania

60 de studenti straini vor face training-uri in Romania

România va avea 60 de tineri vizitatori din 25 de țări, timp de șapte săptămâni, și vor face traininguri în jurnalism, blogging, fotografie și social media, în cadrul unui proiect...

4 motive pentru care ar trebui sa iti faci un blog

4 motive pentru care ar trebui sa iti faci un blog

Mai nou, toata lumea are blog. Colegii tai au, profesorii au, politicienii au, iar unele „vedete” locale sunt cunoscute doar datorita blogului. Stiu la ce te gandesti acum: daca are...

rca.ieftin.info

Articole recente

Stiri

  • Vocea studentilor romani va fi auzita si la nivel european
    Vocea studentilor romani va fi auzita si la nivel european Uniunea Studenților din România va facilita dialogul între studenții români și Comisia Europeană, prin intermediul procesului de Dialog Structurat cu Tinerii, implementat de Comisie la nivelul Uniunii Europene. USR a fost selectată pentru a face parte din Grupul Național de Lucru privind Dialogul Structurat ce își va derula activitatea sub coordonarea Ministerului Tineretului și Sportului, în perioada Iulie 2014- Decembrie 2015, sub trioul Președințiilor Consiliului Europei, Italia, Letonia și Luxembourg. Trio-ul definește obiectivele pe termen lung și pregătește o agendă comună cu privire la principalele subiecte și probleme, iar Consiliul va colabora în comun timp de 18 luni. Actualul trio şi-a stabilit drept prioritate “Împuternicirea tinerilor”, cu accent pus pe accesul tinerilor la drepturi şi sprijinirea participării acestora la viaţa democratică.
    Citeşte mai mult

Copyright 2013 Campuscluj.ro © Site realizat de TwoDesign

campuscluj.ro Web analytics