Top 10 universitati online din America

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Visezi să studiezi in America? Află că nu este nevoie neapărat să ajungi pe tărâmul american pentru a-ți împlini visul! În SUA există o serie de universități care oferă și studii online pentru studenții locali și internationali. Iata care sunt primele 10 în topul universităților online din America!

10. Universitatea Regent  

Regent University din statul american Virginia oferă studii online în domenii precum afaceri, comunicare, tehnologia sistemelor informatice, psihologie, studii creștine etc. Instituția de învățământ superior a fost fondată în 2003 și are în prezent peste 2000 de studenți înscriși. 

 

9. Universitatea Bellevue  

Bellevue University din statul Nebraska îți oferă oportunitatea de a urma aproape orice facultate îți dorești, fie în sfera umanului sau cea a realului. În plus, dacă vrei studii online, instituția te asigură că vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și a te împrieteni cu colegii tăi "virtuali".  

 

8. Universitatea Brandman  

Bradman University din California te ajută să accesezi studii online atât la nivel licență, cât și la nivel masterat și doctorat. Unele dintre cele mai interesante pentru studenți sunt cele de criminalistică. 

 

7. Universitatea Colorado  

Colorado State University - Global Campus oferă bunătăți pentru studenți, precum posibilitatea de a-și customiza specializarea aleasă, dupa propriile nevoi și preferințe.  

 

6. Universitatea Tehnologica Lawrence  

Lawrence Technological University pare să fie univeritatea perfectă pentru tinerii interesați de studii online în managementul proiectarii, tehnologia informației și inginerie. Accesează ltu.edu pentru mai multe informații.  

 

5. Universitatea Graceland  

Graceland University este alegerea perfectă dacă vrei să devii asistent/a în America.

 

4. Universitatea Westfield  

Westfield State University îți oferă posibilitatea de a urma studii online în afaceri, sociologie, istorie, arte liberale și multe altele. Instituția pare să aibă însă o specializare excelentă în pedagogie.

 

3. Universitatea St. John  

St. John's University din New York propune programe online în studii liberale, studii administrative și criminalistica, printre altele.

 

2. Universitatea Daytona  

Pe locul secund în top 10 universități din America ce oferă studii online se află Daytona State College. Procedura lor este diferită de cea a altor universități, cei care îș doresc să urmeze studii online trebuind să aplice inițial pentru un "associate degree", înainte de a avea acces la studii de licență.

 

1. Universitatea Pace

Prima în top 10 universități cu studii online din America este Pace University, o instituție care se lauda cu programele sale excelente. Vrei să urmezi o facultate online în cadrul ei?

 

Tu ce părere ai? Te-ar tenta să urmezi o facultate online?

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: openculture.com

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

Cardul studentesc ISIC vine din acest an si in Cluj-Napoca

Cardul studentesc ISIC vine din acest an si in Cluj-Napoca

Singura legitimație studențească recunoscută la nivel internațional în peste 130 de țări, ajunge la Cluj: ISIC (International Student Identity Card). Venirea legitimaţiei ISIC în Cluj-Napoca va fi promovată printr-un eveniment...

Studentii din Floresti si Apahida beneficiaza de transport gratuit

Studentii din Floresti si Apahida beneficiaza de transport gratuit

Studenții și elevii din Apahida și Florești vor beneficia de transport gratuit pentru mijloacele de transport în comun ale Companiei de Transport Public Cluj, pentru a ajunge în Cluj-Napoca.

O studenta din Lituania a inventat eticheta inteligenta care ne spune cand expira mancarea

O studenta din Lituania a inventat eticheta inteligenta care ne spune cand expira mancarea

O studentă de 22 de ani din Lituania a fost premiată pentru invenția ei în cadrul unei competiții din Marea Britanie. Ce a inventat? Răspuns: un abţibild pe bază de...

Cele mai bine vandute masini din grupul Volkswagen

Cele mai bine vandute masini din grupul Volkswagen

Volkswagen este al 3 lea cel mai mare constructor de automobile din lumea dupa Toyota si GMC. Istoria acestei firme este strans legata de cea al lui Hitler, deoarece acesta...

Cum sa-i ceri sefului (si sa obtii) o marire de salar?

Cum sa-i ceri sefului (si sa obtii) o marire de salar?

Să ceri bani nu e niciodată un lucru ușor de făcut. Cu atât mai mult la serviciu. Să ți se ceară, nici atât. Avem, așadar, un subiect delicat și, dacă...

Raed Arafat a primit titlul de Profesor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai

Raed Arafat a primit titlul de Profesor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a primit, joi, titlul de Profesor Honoris Causa al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii la care au asistat...

rca.ieftin.info

Articole recente

Stiri

Copyright 2013 Campuscluj.ro © Site realizat de TwoDesign

campuscluj.ro Web analytics