Top 10 universitati online din America

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Visezi să studiezi in America? Află că nu este nevoie neapărat să ajungi pe tărâmul american pentru a-ți împlini visul! În SUA există o serie de universități care oferă și studii online pentru studenții locali și internationali. Iata care sunt primele 10 în topul universităților online din America!

10. Universitatea Regent  

Regent University din statul american Virginia oferă studii online în domenii precum afaceri, comunicare, tehnologia sistemelor informatice, psihologie, studii creștine etc. Instituția de învățământ superior a fost fondată în 2003 și are în prezent peste 2000 de studenți înscriși. 

 

9. Universitatea Bellevue  

Bellevue University din statul Nebraska îți oferă oportunitatea de a urma aproape orice facultate îți dorești, fie în sfera umanului sau cea a realului. În plus, dacă vrei studii online, instituția te asigură că vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și a te împrieteni cu colegii tăi "virtuali".  

 

8. Universitatea Brandman  

Bradman University din California te ajută să accesezi studii online atât la nivel licență, cât și la nivel masterat și doctorat. Unele dintre cele mai interesante pentru studenți sunt cele de criminalistică. 

 

7. Universitatea Colorado  

Colorado State University - Global Campus oferă bunătăți pentru studenți, precum posibilitatea de a-și customiza specializarea aleasă, dupa propriile nevoi și preferințe.  

 

6. Universitatea Tehnologica Lawrence  

Lawrence Technological University pare să fie univeritatea perfectă pentru tinerii interesați de studii online în managementul proiectarii, tehnologia informației și inginerie. Accesează ltu.edu pentru mai multe informații.  

 

5. Universitatea Graceland  

Graceland University este alegerea perfectă dacă vrei să devii asistent/a în America.

 

4. Universitatea Westfield  

Westfield State University îți oferă posibilitatea de a urma studii online în afaceri, sociologie, istorie, arte liberale și multe altele. Instituția pare să aibă însă o specializare excelentă în pedagogie.

 

3. Universitatea St. John  

St. John's University din New York propune programe online în studii liberale, studii administrative și criminalistica, printre altele.

 

2. Universitatea Daytona  

Pe locul secund în top 10 universități din America ce oferă studii online se află Daytona State College. Procedura lor este diferită de cea a altor universități, cei care îș doresc să urmeze studii online trebuind să aplice inițial pentru un "associate degree", înainte de a avea acces la studii de licență.

 

1. Universitatea Pace

Prima în top 10 universități cu studii online din America este Pace University, o instituție care se lauda cu programele sale excelente. Vrei să urmezi o facultate online în cadrul ei?

 

Tu ce părere ai? Te-ar tenta să urmezi o facultate online?

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: openculture.com

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

11 lucruri ciudate pe care toate colegele de camera le fac :D

11 lucruri ciudate pe care toate colegele de camera le fac :D

Să umbli doar în lenjerie prin casă, să fredonezi pretty loud melodiile de la radio (deși fie vorba între noi, nu le prea ai cu cântatul) sau să te chinui...

Amnesty International a lansat o aplicatie care iti permite sa vezi daca esti spionat

Amnesty International a lansat o aplicatie care iti permite sa vezi daca esti spionat

Organizaţia Amnesty International a lansat o aplicaţie prin care jurnaliştii şi activiştii pentru drepturile omului pot detecta prezenţa unor programe spion instalate în calculatoarele şi telefoanele lor de agenţiile guvernamentale...

LSRS cere adoptarea votului electronic sau prin corespondenta

LSRS cere adoptarea votului electronic sau prin corespondenta

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) şi Fundaţia C.A.E.S.A.R. (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenţilor şi Absolvenţilor Români) solicită forurilor competente identificarea şi sancţionarea tuturor celor responsabili pentru „împiedicarea, prin...

10 lucruri mai putin cunoscute despre tenisul de masa

10 lucruri mai putin cunoscute despre tenisul de masa

1. Jocul de tenis de masa modern isi are originea in Anglia, la sfarsitul secolului al 19-lea, fiind o activitate recreationala de salon preferata de catre cei din clasa de...

Cercetarile profesorilor UBB publicate la edituri internationale de mare prestigiu

Cercetarile profesorilor UBB publicate la edituri internationale de mare prestigiu

Recent, prestigioasa editură Springer Verlag a publicat volumul ,,Nanocrystalline Materials: Subvolume B (Landolt-Börnstein: Numerical Data and Functional Relationships in Science and Technology)”, avându-i ca autori pe C. Djéga-Mariadassou și E....

UBB are sportivi campioni la fotbal si handbal la ,,EURO ROMA 2014”

UBB are sportivi campioni la fotbal si handbal la ,,EURO ROMA 2014”

Studenții Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai au obținut medaliile de aur la fotbal și handbal și un onorant loc 4 în clasamentul general al competiției...

stiri auto cluj

rca.ieftin.info

 

Articole recente

Stiri

Copyright 2013 Campuscluj.ro © Site realizat de TwoDesign

campuscluj.ro Web analytics