Top 10 universitati online din America

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Visezi să studiezi in America? Află că nu este nevoie neapărat să ajungi pe tărâmul american pentru a-ți împlini visul! În SUA există o serie de universități care oferă și studii online pentru studenții locali și internationali. Iata care sunt primele 10 în topul universităților online din America!

10. Universitatea Regent  

Regent University din statul american Virginia oferă studii online în domenii precum afaceri, comunicare, tehnologia sistemelor informatice, psihologie, studii creștine etc. Instituția de învățământ superior a fost fondată în 2003 și are în prezent peste 2000 de studenți înscriși. 

 

9. Universitatea Bellevue  

Bellevue University din statul Nebraska îți oferă oportunitatea de a urma aproape orice facultate îți dorești, fie în sfera umanului sau cea a realului. În plus, dacă vrei studii online, instituția te asigură că vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și a te împrieteni cu colegii tăi "virtuali".  

 

8. Universitatea Brandman  

Bradman University din California te ajută să accesezi studii online atât la nivel licență, cât și la nivel masterat și doctorat. Unele dintre cele mai interesante pentru studenți sunt cele de criminalistică. 

 

7. Universitatea Colorado  

Colorado State University - Global Campus oferă bunătăți pentru studenți, precum posibilitatea de a-și customiza specializarea aleasă, dupa propriile nevoi și preferințe.  

 

6. Universitatea Tehnologica Lawrence  

Lawrence Technological University pare să fie univeritatea perfectă pentru tinerii interesați de studii online în managementul proiectarii, tehnologia informației și inginerie. Accesează ltu.edu pentru mai multe informații.  

 

5. Universitatea Graceland  

Graceland University este alegerea perfectă dacă vrei să devii asistent/a în America.

 

4. Universitatea Westfield  

Westfield State University îți oferă posibilitatea de a urma studii online în afaceri, sociologie, istorie, arte liberale și multe altele. Instituția pare să aibă însă o specializare excelentă în pedagogie.

 

3. Universitatea St. John  

St. John's University din New York propune programe online în studii liberale, studii administrative și criminalistica, printre altele.

 

2. Universitatea Daytona  

Pe locul secund în top 10 universități din America ce oferă studii online se află Daytona State College. Procedura lor este diferită de cea a altor universități, cei care îș doresc să urmeze studii online trebuind să aplice inițial pentru un "associate degree", înainte de a avea acces la studii de licență.

 

1. Universitatea Pace

Prima în top 10 universități cu studii online din America este Pace University, o instituție care se lauda cu programele sale excelente. Vrei să urmezi o facultate online în cadrul ei?

 

Tu ce părere ai? Te-ar tenta să urmezi o facultate online?

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: openculture.com

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

Tot ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o masina

Tot ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o masina

Inchirierea unei masini poate fi o solutie de moment daca nu detineti un autoturism propriu sau atunci cand plecati in concediu. Firmele de inchirieri auto (http://www.rentacarbucuresti.info/inchirieri-auto.html) au cunoscut o dezvoltare...

UBB a inaugurat primul Centru de Digital Humanities (DigiHUBB)

UBB a inaugurat primul Centru de Digital Humanities (DigiHUBB)

Centrul „Henri Jacquier” din cadrul Facultății de Litere, al Universităţii Babeș-Bolyai alături de specialiști în domeniul informaticii din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, dar și membri ai Clusterului Cluj IT a demarat...

Participa la Qvorum Young Leaders 2015

Participa la Qvorum Young Leaders 2015

Institutul Qvorum contribuie la modernizarea societății românești și la dezvoltarea spiritului de leadership și followership! Aplică și tu la programul Qvorum Young Leaders 2015 realizat în parteneriat cu Fundația Hanns...

Universitatea Babes-Bolyai recruteaza studenti din Ungaria

Universitatea Babes-Bolyai recruteaza studenti din Ungaria

În perioada 22-24 ianuarie, UBB a participat, în al treilea an consecutiv, la Târgul Internaţional de Educaţie de la Budapesta. În cadrul târgului, UBB a făcut parte din categoria universităţilor...

UBB organizeaza dezbaterea cu titlul „Limitele libertatii de expresie? Consecintele atacului de la Charlie Hebdo”

UBB organizeaza dezbaterea cu titlul „Limitele libertatii de expresie? Consecintele atacului de la Charlie Hebdo”

Prof. univ. dr. Miruna Runcan (Daniela Gologan), directorul departamentului de Teatru, din cadrul Facultăţii de Teatru şi Televiziune, din UBB alături de dr. Viorel Nistor, cadru didactic al departamentului de...

5 mituri mai putin cunoscute despre vin

5 mituri mai putin cunoscute despre vin

Se spune despre vin ca este bautura zeilor si ca daca il consumam moderat scade tensiunea si previne unele boli grave. Asa sa fie oare? Ne-am propus in acest articol...

stiri auto cluj

 

Recomandare

Supravegheaza-ti acum casa cu un sistem de supraveghere performant echipat cu un dvr Dahua.

Articole recente

Stiri

Copyright © 2013 - 2015 Campuscluj.ro. Realizat de TwoDesign.ro. Gazduit de ClausWeb.ro.