Top 10 universitati online din America

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Visezi să studiezi in America? Află că nu este nevoie neapărat să ajungi pe tărâmul american pentru a-ți împlini visul! În SUA există o serie de universități care oferă și studii online pentru studenții locali și internationali. Iata care sunt primele 10 în topul universităților online din America!

10. Universitatea Regent  

Regent University din statul american Virginia oferă studii online în domenii precum afaceri, comunicare, tehnologia sistemelor informatice, psihologie, studii creștine etc. Instituția de învățământ superior a fost fondată în 2003 și are în prezent peste 2000 de studenți înscriși. 

 

9. Universitatea Bellevue  

Bellevue University din statul Nebraska îți oferă oportunitatea de a urma aproape orice facultate îți dorești, fie în sfera umanului sau cea a realului. În plus, dacă vrei studii online, instituția te asigură că vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și a te împrieteni cu colegii tăi "virtuali".  

 

8. Universitatea Brandman  

Bradman University din California te ajută să accesezi studii online atât la nivel licență, cât și la nivel masterat și doctorat. Unele dintre cele mai interesante pentru studenți sunt cele de criminalistică. 

 

7. Universitatea Colorado  

Colorado State University - Global Campus oferă bunătăți pentru studenți, precum posibilitatea de a-și customiza specializarea aleasă, dupa propriile nevoi și preferințe.  

 

6. Universitatea Tehnologica Lawrence  

Lawrence Technological University pare să fie univeritatea perfectă pentru tinerii interesați de studii online în managementul proiectarii, tehnologia informației și inginerie. Accesează ltu.edu pentru mai multe informații.  

 

5. Universitatea Graceland  

Graceland University este alegerea perfectă dacă vrei să devii asistent/a în America.

 

4. Universitatea Westfield  

Westfield State University îți oferă posibilitatea de a urma studii online în afaceri, sociologie, istorie, arte liberale și multe altele. Instituția pare să aibă însă o specializare excelentă în pedagogie.

 

3. Universitatea St. John  

St. John's University din New York propune programe online în studii liberale, studii administrative și criminalistica, printre altele.

 

2. Universitatea Daytona  

Pe locul secund în top 10 universități din America ce oferă studii online se află Daytona State College. Procedura lor este diferită de cea a altor universități, cei care îș doresc să urmeze studii online trebuind să aplice inițial pentru un "associate degree", înainte de a avea acces la studii de licență.

 

1. Universitatea Pace

Prima în top 10 universități cu studii online din America este Pace University, o instituție care se lauda cu programele sale excelente. Vrei să urmezi o facultate online în cadrul ei?

 

Tu ce părere ai? Te-ar tenta să urmezi o facultate online?

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: openculture.com

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

Ce ii motiveaza pe tineri la un loc de munca nou?

Ce ii motiveaza pe tineri la un loc de munca nou?

Hotărârea de a-ți schimba locul de muncă este una dificilă. Multe întrebări trebuie să îți pui înainte de a lăsa „porumbelul din mână pentru cioara de pe gard”. Ce caută...

Pasionat de HR? Vezi topul joburilor puse la bataie pe SmartDreamers

Pasionat de HR? Vezi topul joburilor puse la bataie pe SmartDreamers

Echipa SmartDreamers a realizat un top dedicat celor preocupați de găsirea legăturii dintre activitățile operaționale și cea mai valoroasă resursă pe care o companie o poate avea: omul.Așadar, în rândurile...

Domeniile in care inovatia e la ordinea zilei

Domeniile in care inovatia e la ordinea zilei

Studenţii care se angajează după absolvire în administraţia publică riscă să aibă parte de joburi lipsite de provocări şi inovaţie, spre deosebire de cei angajaţi în industria racordată la noile...

Castigatorii BattleLab Robotica 2014 si UBBots 2014 au zburat deasupra Clujului

Castigatorii BattleLab Robotica 2014 si UBBots 2014 au zburat deasupra Clujului

Studenţii clujeni care au ocupat primele locuri la concursurile UBBots 2014 şi BattleLab Robotica 2014 s-au ales şi cu un cadou inedit: un zbor deasupra Clujului şi a împrejurimilor oraşului,...

4 seriale faine de care probabil nu ai auzit

4 seriale faine de care probabil nu ai auzit

Doar pentru că seriale precum Game of Thrones, Friends sau Dr. House sunt extrem de mediatizate și sunt sau au fost urmărite de milioane de oameni din întreaga lume, asta...

Clujul, capitala europeana a Tineretului din 2015, participa la cea de-a doua editie ”World Sushi Cup”, Japonia

Clujul, capitala europeana a Tineretului din 2015, participa la cea de-a doua editie ”World Sushi Cup”, Japonia

Competiția internațională de Sushi ”World Sushi Cup 2014”, va avea loc în Tokyo, Japonia, în perioada  20 – 21 August, aducând în prim-plan bucătari de sushi din Europa și America. Clujul...

rca.ieftin.info

Articole recente

Stiri

Copyright 2013 Campuscluj.ro © Site realizat de TwoDesign

campuscluj.ro Web analytics