Participa la Qvorum Young Leaders 2015

Scris de  Ian 29, 2015

Institutul Qvorum contribuie la modernizarea societății românești și la dezvoltarea spiritului de leadership și followership! Aplică și tu la programul Qvorum Young Leaders 2015 realizat în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel si devino un vector al schimbării!

Pe cine caută? ---> Tineri cu un background academic în științe politice, istorie, studii economice, studii administrative, cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, activi în organizații non-guvernamentale sau în proiecte de implicare comunitară, dornici să își extindă sfera de cunoștințe privind funcționarea sistemelor civice și politice la nivel național și internațional.

 

Ce este Qvorum Young Leaders 2015? ---> Programul presupune trei sesiuni de formare pe parcursul anului 2015 (martie, iulie și septembrie), menite a familiariza participanții cu mecanismele decizionale naționale și europene, istoria politică a României, precum și cu valorile promovate în spațiul Euro-Atlantic.

Prin participare vei avea ocazia să cunoști și să intri în contact direct cu experți în mecanisme decizionale la nivel național și internațional, decidenți politici; să-ți dezvolți competențe de reprezentare și să-ți crești rețeaua de contacte alături de persoane cu un profil similar ție. Programul include și realizarea și prezentarea unor proiecte de implicare comunitară alături de echipa Qvorum.

 

Cum te înscrii? ---> Trimite CV-ul tău și o scrisoare de motivație în limba română din care să reiasă implicarea ta în proiecte de dezvoltare comunitară, dar și cum îți planifici dezvoltarea ta personală și cariera profesională.

 

Data limită: 30 ianuarie ora 23:59.

Cum: Prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și menționând în subiectul e-mailului numele programului la care aplici (Qvorum Young Leaders 2015). Toate aplicațiile vor fi analizate de către echipa Qvorum, iar persoanele selectate în prima etapă a evaluării vor fi invitate la un interviu cu reprezentanții Institutului Qvorum și ai Fundației Hanns Seidel.

 

Ce presupune Qvorum Young Leaders? ---> Căutăm tineri interesați de dezvoltarea lor, responsabili față de viitorul lor profesional. Astfel, pentru a confirma dedicarea și dorința de a face parte dintr-un program de elită, taxa de participare este de 200 RON. (Taxa se achită numai după primirea răspunsului de acceptare în cadrul programului). Organizatorii asigură costurile de cazare, masă și curs aferente celor trei sesiuni de formare.

Parcurgerea programului va fi atestată printr-un certificat de participare.

 

Ce conțin sesiunile de formare?

I. Valorile democrației în România și spațiul Euro-Atlantic – martie 2015 (2 zile)
Subiectele abordate în cadrul acestei sesiuni vor urmări temele: transparență și responsabilitate în procesul de guvernare, mecanismele decizionale din sistemul românesc, modelul European de arhitectură instituțională, actorii publici și privați care influențează agenda publică.
II. Istoria și cultura politică a României – iulie 2015 (2 zile)
În cadrul seminarului se va analiza influența evenimentelor istorice majore, începând cu anul 1918, asupra prezentului și viitorului României.
III. Prezentarea proiectelor de implicare comunitară – septembrie 2015 (1 zi)
Fiecare participant va elabora în perioada martie-august un proiect de implicare comunitară pe care va avea ocazia să îl prezinte public cu ocazia conferinței de încheiere a programului.

 

Programul Qvorum Young Leaders este dezvoltat de Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum cu sprijinul Fundației Hanns Seidel.
Pentru mai multe informaţii, ne găsiţi pe:
Site-ul oficial: http://www.qvorum.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/institutul.qvorum
Adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0722 459 115

Ultima modificare Joi, 29 Ianuarie 2015 15:43
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.