Festivalul Ciocolatei!

Scris de  Mai 28, 2015

Prima ediție a Festivalului Ciocolatei se va desfășura în Cluj-Napoca în data de 31 mai, la Restaurantul Chios din Parcul Central, între orele 14:00 și 20:00. Festivalul este organizat de cofetăria Friandise, care sărbătorește 10 ani de la înființare. 

 

Numit și Choco Junior, festivalul invită atât pe cei mari cât și pe cei mici la o degustare de ciocolată adevărată și multe alte dulciuri sănătoase. Deliciul principal va fi ciocolata belgiană.

 

Dulcele distracției va fi simțit mai mult de cei mici, care vor lua parte la mai multe activități special organizate pentru ei. De pildă, se va desfășura o tombolă pentru toți copiii care aduc o poză cu un tort aniversar Friandise. Premiul câștigător va fi o ședință foto pentru copii și un tort din partea cofetăriei. 

 

Mai mult, pentru a-și demonstra abilitățile de maeștrii cofetari, copiii vor avea șansa să participe la un concurs, pe două categorii de vârstă: sub 6 ani (copiii vor confecționa prăjituri din plastelină), peste 6 ani (copiii vor arăta talentul lor artistic prin desenarea unui tort).

 

Pentru că tentația va fi așa mare pentru toți participanții și dorința de a păstra gustul dulce al ciocolatei belgiene va fi nelipsită, Friandise s-a gândit să amenajeze un stand de vânzare de ciocolată pe parcursul festivalului.

 

Friandise este unul dintre cele mai cunoscute branduri de Cluj, care şi-a câştigat credibilitatea prin menţinerea calităţii produselor de-a lungul ultimului deceniu. Friandise este prima cofetărie din ţară  care produce şi  comercializează  mousse-uri,  prăjituri  şi  torturi  făcute  după  reţete  originale franţuzeşti, numai pe bază de produse naturale precum ciocolata belgiană, frişca naturală, pulpa sau sucurile proaspete de fructe.

 

 

sursa foto: clickpoftabuna.ro

Larisa Lacatus

Sunt stundetă a Facultății de Asistență Socială. Îmi place să fiu înconjurată de oameni de la care am ce învăța. Iubesc romanele polițiste și ciocolata amăruie.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.