Festivalului de Vin si Gastronomie are loc in acest week-end

Scris de  Sep 13, 2016

Echipa restaurantului Rod este onorată să invite publicul clujean și nu numai, la prima ediție a Festivalului de Vin și Gastronomie. În acest sens vor fi prezenți 19 producători de vin din România, membrii Organizației Sommelierilor din România, organizație care este parteneră oficială a festivalului, bucătari de renume din zonă, producători tradiționali de brânzeturi, mezeluri și miere.

 

Fiecare dintre producătorii prezenți va avea alocat câte 30 de minute să prezinte vinurile pe care le produce, istoricul și prezentul cramei, informații utile celor interesați. Manifestarea va incepe în ambele zile la ora 12 și se va sfârși la orele 22.


Accesul în cadrul festivalului se va face pe baza unei brățări speciale ce se va putea achiziționa anticipat sau în ziua respectivă de la restaurant contra sumei de 75 RON, care va permite degustarea oricărui sortiment de vin (peste 100 de vinuri) și să serviți din preparatele atent gătite de bucătarii festivalului

 

Pentru informații suplimentare: 0748060413 - Horia Șimon, 0728909473 - Septimiu Crișan sau 073-SPECIAL

 

Sursa: facebook.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.