Burse pentru studentii de la drept care vor sa practice avocatura

Scris de 

Studenţii din anul IV ai Facultăţii de Drept din Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj şi ai Universităţii A.I.Cuza din Iaşi, respectiv cei din anul III şi IV ai Universităţii Bucureşti, vor primi şi în acest an patru burse.

Bursele, în valoare de 200 de lei, sunt destinate studenţilor care doresc să îşi îndrepte atenţia spre avocatura de business şi acordate pe perioada în care câştigătorul este angrenat în activităţile academice ale universităţii, se arată într-un comunicat.

 

Temele propuse pentru redactarea lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie, în scopul obţinerii burselor privesc garanţiile reale şi privilegiile în Noul Cod civil, pentru anul III, şi anularea actelor frauduloase încheiate de debitor în dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii societăţilor comerciale şi a Legii privind procedura insolvenţei.

 

Aceasta este cea de-a noua ediţie a programului prin care casa de avocatură "Boştină şi Asociaţii" acordă burse studenţilor.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.