Incearca husa Huawei Ascend Y530. Telefonul tau merita rasfatat!

Scris de 

Incearca noua husa Huawei Ascend Y530. Este un telefon performant ce are nevoie de protectie pe masura. Daca ai un altfel de telefon, si iti doresti o husa la fel de buna si de rezistenta, nu ai decat sa intri in magazinul www.mobisimo.ro. Nu mica iti va fi surpriza cand vei vedea niste preturi excelente pentru accesorii smartphone. In acest magazin reducerile si promotiile nu se opresc dupa sarbatori.

Un magazin online nascut din dorinta de a oferi seriozitate si servicii de calitate, alaturi de niste produse ce ofera exact ceea ce are nevoie un smartphone mai mult si mai mult: securitate si protectie.

 

Husa Huawei Ascend Y530 a fost conceputa special pentru acest inteligent aparat. Confectionata dintr-un material foarte rezistent (pielea ecologica), aceasta husa interzice prafului, picaturilor de apa, loviturilor si zgarieturilor sa-ti afecteze telefonul.

 

Nu este deloc placut sa observi pe cineva ca isi scapa telefonul pe asfalt fara a avea niciun fel de protectie. Ai intelege ca este mult mai mic pretul si costul unui accesoriu decat cel al reparatiei micului tau prieten.

 

Putem spune ca husa Huawei Ascend Y530 are un raport pret/calitate excelent. Asa cum au si restul huselor din magazinul mai sus prezentat. Nu ai decat sa comanzi fara griji, deoarece in 10 zile produsul poate fi schimbat daca nu iti place, iar banii iti vor fi returnati cu siguranta, inclusiv transportul, ceea ce nu este putin lucru.

 

Noi credem ca cel (cea) care spune ca nu are nevoie de husa pentru telefon isi asuma un risc in ceea ce priveste integritatea propriului telefon. Asa cum noi ne dorim protectie asa ar trebui sa o dorim si pentru smartphone-ul care ne este atat de util.

husa huawei ascend y530

Daca iti permiti sa schimbi telefonul ori de cate ori il scapi din mana, atunci, acest articol nu este cu siguranta pentru tine. Materialul din care este confectionata husa Huawei Ascend Y530, impiedica alunecarea telefonului din mana sau din buzunar. Decupajele special facute in dreptul butoanelor, a camerei si a difuzorului, fac din aceasta husa o tovarasa excelenta pentru inteligentul tau prieten.

 

Convinge-te cu un singur click de cea mai buna alegere pentru telefonul si husa Huawei Ascend Y530.

 

Sursa foto : duniaku.net

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

2 comentarii

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.