Eurotrans transport international de persoane

Scris de 

Eurotrans, firma ce va ofera ca si activitate principala,ce o desfasuram, este transportulinternational de persoane .  Secretul succesului sta in strategia de dezvoltare a companiei, in organizarea temeinica, precum si in munca depusa de echipa, pentru a asigura siguranta si ritmicitatea curselor, respectarea orelor din programul de transport. Tipurile de transport de persoane sunt disponibile atat pentru persoanele în vârstă cat si pentru copii cu menţiunea ca daca acestia nu sunt insoţiţi de parinţi trebuie sa deţina documentele necesare calatoriei peste hotare. Prin serviciile pe care le prestam asiguram linii regulate, plecari zilnice din Romania - Germania, Anglia, Danemarca, Italia, Franta, Austria, Belgia, Olanda, Elvetia.

Transport persoane Romania - Anglia cu autocar

Prin agentia noastra Eurotrans atat individual , dar si avand o colaborare de activitate a serviciilor de transport persoane cu cele mai renumite companii va ofera curse regulate din Romania pe mai multe trasee pana in Anglia : Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra,  Watford, Hamel, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Reading, Northampton, Rugby, Conventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester,  Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington,  Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blakpool.

 

Transportul de persoane Romania -Anglia are ca oprire in Londra in Queensbury statie fixa, dar pentru celelalte orese in afara Londrei transportam pasagerii la adresa dorita. Preturile incep de la 100 € pana la 200 €. Transportul include si o masa calda pe parcursul calatoriei si pueti lua cu dumneavoastra 50 kg bagaj inclus in pretul biletului. Copii mai mici de 10 ani , biletele cu dus- intors, grupuri peste 5 persoane primesc reduceri.

 

Traseul 1. -Braila, Galati, Tecuci, Barlad, Husi, Vaslui, Iasi.

Traseul 2. - Focsani, Marasesti, Adjud, Onesti, Bacau, Roman, Piatra Neamt.

Traseul 3. - Botosani, Suceava, Falticeni, Pascani, Targu Neamt.

Traseul 4. - Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Aiud, Alba Iulia, Teius, Deva, Hunedoara.

Traseul 5. - Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Alesd, Oradea.

 

Eurotrans, ofera asistenţă pentru clienţi de aceea va rugam sa accesati site-ul companiei de transport persoane Romania - Anglia : http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-autocar-romania-anglia/

 

Transport persoane Romania - Germania

Eurotrans va pune la dispozitie curse regulate de autocar, cu bilete de autocar, plecari zilnice din toata tara pe ruta Romania - Germania. Iar in anumite zile din saptamana va putem transporta din Romania - Germania si la adresa unde vreti sa ajungeti. Preturile incep de la 83 € pana la 135 € .

 

La cursele regulate de autocar Romania - Germania copii, elevi si studenti, cat si pensionari beneficiaza de reduceri importante. Din Romania plecam aproape din toate orasele tarii , iar in Germania ajungem : Ansbach–Aschaffenburg–Augsburg–Baden-Baden–Buhl–Crailsheim–Deggendorf–Dortmund–Dusseldorf–Essen–Frankenthal–Frankfurt–Freiburg–Freilassing–Giessen–Goppingen–Heidelberg–Heilbronn–Homburg–Kaiserslauteren–Karlsruhe–Koln–Lahr–Landshut–Mannheim–Muhldorf–Munchen–Nurnberg–Offenburg–Ohringen–Passau–Pforzheim–Rastatt–Regensburg–Rosenheim–Saarbrucken–Singen–Stuttgart–Trauntein–Ulm–Wurzburg.

 

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 70 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxete suplimentar. Cursele Romania - Germania se efectueaza cu autocare moderne, dotate cu scaune rabatabile, aer conditionat, grup sanitar, bucatarie de bord, frigider, sistem video HI - FI. In interiorul autocarului beneficiati de ceai, cafea pe parcursul calatoriei si o masa calda pe teritoriul Ungariei.

 

Vizitati site-ul agentiei noastre pentru a vedea toate informatiile, traseele si orele de plecare si sosire in fiecare oras din Romania - Germaniahttp://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-germania/

 

Transport persoane Romania - Italia

Transport zilnic de persoane Romania - Italia, cu plecare din Romania de pe traseele :

 

Traseul 1. -Braila, Galati, Tecuci, Barlad, Husi, Vaslui, Iasi.

Traseul 2. - Focsani, Marasesti, Adjud, Onesti, Bacau, Roman, Piatra Neamt.

Traseul 3. - Botosani, Suceava, Falticeni, Pascani, Targu Neamt.

Traseul 4. - Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Aiud, Alba Iulia, Teius, Deva, Hunedoara.

Traseul 5. - Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Alesd, Oradea.

 

Si sosire in Italia in : Trieste - Mestre - Padova - Ferrara - Vicenza - Verona - Brescia- Bergamo - Milano - Torino - Genova - Asti - Alexandria - Piacenza - Cremona - Parma - Modena - Regio Emilia - Bologna - Ravena - Forli - Rimini - Pessaro - Ancona - Pescara - Termoli - Foggia - Bari - Brindisi - Lecce - Taranto - Prato - Firenze - Arezzo - Perugia - Terni - Orvieto - Roma - Napoli - Salerno - Battipaglia - Potenza - Castrovilliari - Lamezia Terme - Catanzaro - Cosenza - Vibo Valencia - Reggio Calabria.

 

Transportul international de persoane Romania - Italia se efectueaza in zilele de Marti si Vineri, cursele fiind regulate, cu autocarul dotat cu toate utilitatile necesare unei calatorii de lunga durata.  Preturile incep de la 70 € pana la 100 € diferind de fiecare oras in parte.

 

In zilele de Joi si Duminica avem intoarcerea din Italia - Romania. Pe parcursul calatoriei puteti beneficia de pauze suficiente pentru nevoile fiecarei persoane, deasemeni oferim din partea agentiei o masa calda. Puteti sa luati cu dumneavoastra ca si bagaj 50 kg de persoana.

 

Nu in ultimul rand siguranta si calitatea calatoriei sunt date de conducatorii auto, cu experienta profesionala indelungata.  Milioanele de km efectuati de acestia atesta garantia unei calatorii sigure, rapide, pe drumul cel mai bun.

 

Foarte multe informatii si descrieri , preturi si zile de plecare si intoarcere gasiti doar daca doriti sa accesati site-ul : http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-autocar-romania-italia/

 

Rezervari:

-0232.213.881

-0749.473.468

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

http://www.euro-trans.ro 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.