Stagiu de practica la Guvern pentru cei pasionatati de IT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începem în forță și în această zi de luni. Cei pasionați de IT vor avea în această vară șansa unui stagiu de practică la București. Studenţii sau absolvenţii de programe universitare de licenţă cu vârsta de până la 25 ani şi cunoştinţe de bază în domeniul IT pot aplica până la 1 iulie 2013 pentru un program de practică de specialitate (internship) la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

Acţiunea este iniţiată în baza programului de guvernare, care prevede crearea unui sistem real de internship în administraţia publică centrală şi locală pentru studenţii cu rezultate deosebite, după cum informează Executivul.

 

Criterii pentru a fi selectaţi în program

Pentru a fi incluşi în program, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, o serie de criterii de eligibilitate, respectiv să deţină cetăţenia română, să aibă vârsta de până la 25 de ani, să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă, să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională şi să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design), potrivit Mediafax.

Candidaţilor ce vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare în sprijinul aplicaţiei lor.

 

Formularul de aplicaţie poate fi accesat din pagina de internet internship.gov.ro, iar termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor, prin e-mail către adresa oficială a programului internship@gov.ro, este 1 iulie 2013 inclusiv. Aplicaţiile primite ulterior nu vor fi luate în considerare.

Tinerii selectaţi vor fi repartizaţi, în raport cu competenţele acestora, la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

 

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: antena3.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

Obiective turistice de neratat din Europa

Obiective turistice de neratat din Europa

Daca ti-ai propus sa vizitezi Europa in aceasta vara, iti propunem cateva obiective turistice ce nu trebuie ratate. Astazi vom vorbi despre cele mai importante locuri din Anglia si Franta.

Biroul pentru Studenti cu Dizabilitati al UBB da startul programultui „Be active together”

Biroul pentru Studenti cu Dizabilitati al UBB da startul programultui „Be active together”

Biroul pentru Studenți cu Dizabilități (BSD), din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, organizează sâmbătă, 31 ianuarie 2015, cu începere de la ora 14.00, prima întâlnire de lucru pentru stabilirea structurii programelor de...

Tot ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o masina

Tot ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o masina

Inchirierea unei masini poate fi o solutie de moment daca nu detineti un autoturism propriu sau atunci cand plecati in concediu. Firmele de inchirieri auto (http://www.rentacarbucuresti.info/inchirieri-auto.html) au cunoscut o dezvoltare...

UBB a inaugurat primul Centru de Digital Humanities (DigiHUBB)

UBB a inaugurat primul Centru de Digital Humanities (DigiHUBB)

Centrul „Henri Jacquier” din cadrul Facultății de Litere, al Universităţii Babeș-Bolyai alături de specialiști în domeniul informaticii din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, dar și membri ai Clusterului Cluj IT a demarat...

Participa la Qvorum Young Leaders 2015

Participa la Qvorum Young Leaders 2015

Institutul Qvorum contribuie la modernizarea societății românești și la dezvoltarea spiritului de leadership și followership! Aplică și tu la programul Qvorum Young Leaders 2015 realizat în parteneriat cu Fundația Hanns...

Universitatea Babes-Bolyai recruteaza studenti din Ungaria

Universitatea Babes-Bolyai recruteaza studenti din Ungaria

În perioada 22-24 ianuarie, UBB a participat, în al treilea an consecutiv, la Târgul Internaţional de Educaţie de la Budapesta. În cadrul târgului, UBB a făcut parte din categoria universităţilor...

stiri auto cluj

 

Recomandare

Supravegheaza-ti acum casa cu un sistem de supraveghere performant echipat cu un dvr Dahua.

Articole recente

Ultimele evenimente

  • Participa la Qvorum Young Leaders 2015
    Participa la Qvorum Young Leaders 2015 Institutul Qvorum contribuie la modernizarea societății românești și la dezvoltarea spiritului de leadership și followership! Aplică și tu la programul Qvorum Young Leaders 2015 realizat în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel si devino un vector al schimbării!
    Citeşte mai mult

Copyright © 2013 - 2015 Campuscluj.ro. Realizat de TwoDesign.ro. Gazduit de ClausWeb.ro.