Stagiu de practica la Guvern pentru cei pasionatati de IT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începem în forță și în această zi de luni. Cei pasionați de IT vor avea în această vară șansa unui stagiu de practică la București. Studenţii sau absolvenţii de programe universitare de licenţă cu vârsta de până la 25 ani şi cunoştinţe de bază în domeniul IT pot aplica până la 1 iulie 2013 pentru un program de practică de specialitate (internship) la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

Acţiunea este iniţiată în baza programului de guvernare, care prevede crearea unui sistem real de internship în administraţia publică centrală şi locală pentru studenţii cu rezultate deosebite, după cum informează Executivul.

 

Criterii pentru a fi selectaţi în program

Pentru a fi incluşi în program, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, o serie de criterii de eligibilitate, respectiv să deţină cetăţenia română, să aibă vârsta de până la 25 de ani, să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă, să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională şi să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design), potrivit Mediafax.

Candidaţilor ce vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare în sprijinul aplicaţiei lor.

 

Formularul de aplicaţie poate fi accesat din pagina de internet internship.gov.ro, iar termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor, prin e-mail către adresa oficială a programului internship@gov.ro, este 1 iulie 2013 inclusiv. Aplicaţiile primite ulterior nu vor fi luate în considerare.

Tinerii selectaţi vor fi repartizaţi, în raport cu competenţele acestora, la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

 

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: antena3.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

UBB si Ministerul Afacerilor Externe organizeaza o conferinta dedicata minoritatilor nationale

UBB si Ministerul Afacerilor Externe organizeaza o conferinta dedicata minoritatilor nationale

Ministerul Afacerilor Externe și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează, în data de 30 aprilie 2015, o conferință internațională dedicată marcării a 20 de ani de la adoptarea de către Consiliul...

Ursus lanseaza programul de burse „Studenti pentru Comunitate”

Ursus lanseaza programul de burse „Studenti pentru Comunitate”

Ursus Breweries, alaturi de Universitatea Babeş-Bolyai, lanseaza programul de burse URSUS "Studenti pentru Comunitate" adresat studentilor cu rezultate academice deosebite si o activitate intensa in beneficiul comunitatii locale.

Universitatea Babes-Bolyai va organiza expozitia de fotografie a lui Jim Sumkay, „Motus”

Universitatea Babes-Bolyai va organiza expozitia de fotografie a lui Jim Sumkay, „Motus”

Centrul de Studii Literare Belgiene de Limba Franceză (C.E.L.B.L.F.), din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în colaborare cu Muzeul de Artă Cluj-Napoca și cu Wallonie-Bruxelles International, organizează expoziția de fotografie „Motus” a...

5 retete de cocktailuri alcoolice pentru vara aceasta

5 retete de cocktailuri alcoolice pentru vara aceasta

CampusCluj îți recomandă 5 rețete de cocktailuri alcoolice pe care trebuie să le încerci măcar o dată în viață. Ai consumat vreodată cocktailuri făcute acasă? Odată cu venirea verii, vine...

Campionatul Mondial de Construit Poduri din Spaghete asteapta sa fie castigat de studentii UTCN

Campionatul Mondial de Construit Poduri din Spaghete asteapta sa fie castigat de studentii UTCN

Mai mulți studenți ai UTCN, organizați în echipe, se luptă să ajungă la Campionatul Mondial de Construit Poduri din Spaghete care are loc anual în Ungaria, la Budapesta. Și speră...

Olanda asteapta studenti romani anul acesta

Olanda asteapta studenti romani anul acesta

Elevii şi studenţii români care îşi doresc să devină studenţi internaţionali în Olanda, una dintre ţările cu cel mai performant sistem de învăţământ universitar, au acum la dispoziţie un site...

stiri auto cluj

VPS  SSD

Recomandare

Cele mai avantajoase Rezervoare 1000 Litri.

 

Supravegheaza-ti acum casa cu un sistem de supraveghere performant echipat cu un dvr Dahua.

Articole recente

Ultimele evenimente

Copyright © 2013 - 2015 Campuscluj.ro. Realizat de TwoDesign.ro. Gazduit de ClausWeb.ro.