Stagiu de practica la Guvern pentru cei pasionatati de IT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începem în forță și în această zi de luni. Cei pasionați de IT vor avea în această vară șansa unui stagiu de practică la București. Studenţii sau absolvenţii de programe universitare de licenţă cu vârsta de până la 25 ani şi cunoştinţe de bază în domeniul IT pot aplica până la 1 iulie 2013 pentru un program de practică de specialitate (internship) la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

Acţiunea este iniţiată în baza programului de guvernare, care prevede crearea unui sistem real de internship în administraţia publică centrală şi locală pentru studenţii cu rezultate deosebite, după cum informează Executivul.

 

Criterii pentru a fi selectaţi în program

Pentru a fi incluşi în program, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, o serie de criterii de eligibilitate, respectiv să deţină cetăţenia română, să aibă vârsta de până la 25 de ani, să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă, să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională şi să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design), potrivit Mediafax.

Candidaţilor ce vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare în sprijinul aplicaţiei lor.

 

Formularul de aplicaţie poate fi accesat din pagina de internet internship.gov.ro, iar termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor, prin e-mail către adresa oficială a programului internship@gov.ro, este 1 iulie 2013 inclusiv. Aplicaţiile primite ulterior nu vor fi luate în considerare.

Tinerii selectaţi vor fi repartizaţi, în raport cu competenţele acestora, la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

 

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: antena3.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

Profesor UBB a castigat una dintre bursele L’Oréal UNESCO

Profesor UBB a castigat una dintre bursele L’Oréal UNESCO

Unesco şi L’Oréal România i-au acordat doamnei conf.univ.dr. Alida Gabor Timar, de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, una din cele două burse din cadrul cele de-a 6-a ediţii...

Caminele din Hasdeu vor fi inchise in aceasta vara

Caminele din Hasdeu vor fi inchise in aceasta vara

Universitatea Babeș-Bolyai a decis efectuarea unor lucrări de renovare a căminelor pe care le are în administrație, drept pentru care, pe durata vacanței de vară acestea vor fi închise.

10 semne ca esti pe punctul sa absolvesti (partea II)

10 semne ca esti pe punctul sa absolvesti (partea II)

Dragilor, am revenit cu a doua parte a "10 semne că ești pe punctul să termini"". Oh, stai nu ăsta e titlul. Gah, nu mai contează. Ideea e că mai...

10 semne ca esti pe punctul sa absolvesti (partea I)

10 semne ca esti pe punctul sa absolvesti (partea I)

Deși se poate ca unii să fi avut deja festivitatea de absolvire, mai suntem noi, câțiva, ardeleni autentici, care o așteptăm cu drag și spo. Și aparent, chiar se grăbește....

9 tipuri de viitori absolventi de care te poti lovi. Sau ii poti cunoaste.

9 tipuri de viitori absolventi de care te poti lovi. Sau ii poti cunoaste.

Facultatea e pe punctul să se termine oficial, unii deja au avut festivitatea de absolvire, ceea ce înseamnă că cei din anii terminali, trebuie să tragă aer adânc în piept...

Primul an de facultate vs ultimul an "povestit" de gif-urile Disney

Primul an de facultate vs ultimul an "povestit" de gif-urile Disney

Dacă te gândești bine, 3 ani sau 4 sau chiar 6, în unele cazuri parcă nu par atât de mulți. Exceptând ăia 6, ăia-s o viață de om. Și totuși,...

stiri auto cluj

VPS  SSD

Recomandare

Cele mai avantajoase Rezervoare 1000 Litri.

 

Supravegheaza-ti acum casa cu un sistem de supraveghere performant echipat cu un dvr Dahua.

Articole recente

Ultimele evenimente

  • Electric Castle Festival
    Electric Castle Festival Cel mai mare festival de muzică din România se apropie cu pași repezi. Din 25 până în 28 iunie ELECTRIC CASTLE te așteaptă la 4 zile de petrecere continuă. A treia ediție a festivalului va muta din nou sunetele muzicii pe scena unui castel. De această data, Electric Castle va dispune de 6 scene și peste 150 de artiști.
    Citeşte mai mult

Copyright © 2013 - 2015 Campuscluj.ro. Realizat de TwoDesign.ro. Gazduit de ClausWeb.ro.