Stagiu de practica la Guvern pentru cei pasionatati de IT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începem în forță și în această zi de luni. Cei pasionați de IT vor avea în această vară șansa unui stagiu de practică la București. Studenţii sau absolvenţii de programe universitare de licenţă cu vârsta de până la 25 ani şi cunoştinţe de bază în domeniul IT pot aplica până la 1 iulie 2013 pentru un program de practică de specialitate (internship) la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

Acţiunea este iniţiată în baza programului de guvernare, care prevede crearea unui sistem real de internship în administraţia publică centrală şi locală pentru studenţii cu rezultate deosebite, după cum informează Executivul.

 

Criterii pentru a fi selectaţi în program

Pentru a fi incluşi în program, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, o serie de criterii de eligibilitate, respectiv să deţină cetăţenia română, să aibă vârsta de până la 25 de ani, să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă, să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională şi să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design), potrivit Mediafax.

Candidaţilor ce vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare în sprijinul aplicaţiei lor.

 

Formularul de aplicaţie poate fi accesat din pagina de internet internship.gov.ro, iar termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor, prin e-mail către adresa oficială a programului internship@gov.ro, este 1 iulie 2013 inclusiv. Aplicaţiile primite ulterior nu vor fi luate în considerare.

Tinerii selectaţi vor fi repartizaţi, în raport cu competenţele acestora, la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

 

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: antena3.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

Timaf 2014 cauta voluntari motivati si plini de energie! Te bagi?

Timaf 2014 cauta voluntari motivati si plini de energie! Te bagi?

TiMAF 2014, festivalul care in aceasta toamna il va aduce pe James Blunt la Cluj,  recrutează voluntari! Cine se trezește motivat, ajunge la…TiMAF!

BocterApp - prima aplicatie pt. smartphone din Cluj care detecteaza controlorii CTP

BocterApp - prima aplicatie pt. smartphone din Cluj care detecteaza controlorii CTP

Tinerii clujeni își arată creativitatea din nou prin crearea aplicației BocterApp, prin care orice utilizator de smartphone poate anunţa pe ce autobuz, troleibuz sau tramvai se controlează bilete.   Ideea aplicaţiei BocterApp...

Inscrie-ti ideea de succes la Creative Business Cup 2014

Inscrie-ti ideea de succes la Creative Business Cup 2014

Te crezi un antreprenor creativ? Atunci demonstrează-ți abilitățile la concursul internațional Creative Business Cup 2014! Iintră în concurs cele mai bune idei din 60 de țări, inclusiv din România, în...

Ce joburi vor tinerii si ce li se ofera de fapt?

Ce joburi vor tinerii si ce li se ofera de fapt?

Capitala este orașul care oferă cele mai multe joburi pe plan național, se caută mai ales specialiști tineri în domenii precum IT, Relații Clienți și Vânzări, iar românii sunt atrași...

Cosmetizarea CV-ului se pedepseste mai grav de angajatori decat de Codul Penal

Cosmetizarea CV-ului se pedepseste mai grav de angajatori decat de Codul Penal

Deși în România legea e mai blândă, britanicii au lansat o campanie în care îşi atenţionează studenţii că riscă 10 ani de închisoare pentru cosmetizarea CV-ului. Specialiştii susţin că angajatorii...

Doctorand la UT Cluj a creat betonul din deseuri de sticla

Doctorand la UT Cluj a creat betonul din deseuri de sticla

O clujeancă doctorandă a Universității Tehnice a găsit o metodă inedită de a valorifica deşeurile, dar şi de a crea obiecte de mobilier interior şi exterior atractive şi rezistente. A...

rca.ieftin.info

Articole recente

Ultimele evenimente

  • Inscrie-ti ideea de succes la Creative Business Cup 2014
    Inscrie-ti ideea de succes la Creative Business Cup 2014 Te crezi un antreprenor creativ? Atunci demonstrează-ți abilitățile la concursul internațional Creative Business Cup 2014! Iintră în concurs cele mai bune idei din 60 de țări, inclusiv din România, în domeniile: design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video și fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, gastronomie, edituri și presă, radio și televiziune, software, aplicații pe computer și publicații virtuale, jucării și jocuri.
    Citeşte mai mult

Copyright 2013 Campuscluj.ro © Site realizat de TwoDesign

campuscluj.ro Web analytics