Stagiu de practica la Guvern pentru cei pasionatati de IT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începem în forță și în această zi de luni. Cei pasionați de IT vor avea în această vară șansa unui stagiu de practică la București. Studenţii sau absolvenţii de programe universitare de licenţă cu vârsta de până la 25 ani şi cunoştinţe de bază în domeniul IT pot aplica până la 1 iulie 2013 pentru un program de practică de specialitate (internship) la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

Acţiunea este iniţiată în baza programului de guvernare, care prevede crearea unui sistem real de internship în administraţia publică centrală şi locală pentru studenţii cu rezultate deosebite, după cum informează Executivul.

 

Criterii pentru a fi selectaţi în program

Pentru a fi incluşi în program, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, o serie de criterii de eligibilitate, respectiv să deţină cetăţenia română, să aibă vârsta de până la 25 de ani, să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă, să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională şi să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design), potrivit Mediafax.

Candidaţilor ce vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare în sprijinul aplicaţiei lor.

 

Formularul de aplicaţie poate fi accesat din pagina de internet internship.gov.ro, iar termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor, prin e-mail către adresa oficială a programului internship@gov.ro, este 1 iulie 2013 inclusiv. Aplicaţiile primite ulterior nu vor fi luate în considerare.

Tinerii selectaţi vor fi repartizaţi, în raport cu competenţele acestora, la Cancelaria primului-ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

 

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: antena3.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Spune-ti parerea

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Cele mai noi articole

Cum ar arata dimineata de Craciun daca ar fi fost un film regizat de Stanley Kubrick sau Quentin Tarantino

Cum ar arata dimineata de Craciun daca ar fi fost un film regizat de Stanley Kubrick sau Quentin Tarantino

Dragi cinefili,   probabil că ştiţi deja de prima parte "The Auteurs of Christmas", şi anume cum ar arăta dimineaţa de Crăciun regizată de către Steven Spielberg, Woody Allen...dar ştiaţi că a...

6 gustari sanatoase pentru zilele pline

6 gustari sanatoase pentru zilele pline

Când eşti foarte ocupat, e greu să reuşeşti să-ţi faci timp să mănânci ceva sănătos, mai ales pe fugă. De prea multe ori ne trezim că trecem peste mese ca...

10 filme care ar trebui vizionate de Craciun

10 filme care ar trebui vizionate de Craciun

"It's the most wonderful time of the year..."   Sau cel puţin aşa spune toată lumea (io-s mai Grinch aşa. Ooops, spoiler de film). Cum anul ăsta nu avem un Crăciun alb,...

16 rezolutii pe care ni le promitem ca le vom aplica, dar le incalcam (d)in ianuarie

16 rezolutii pe care ni le promitem ca le vom aplica, dar le incalcam (d)in ianuarie

Pe baza lozincii "noul an, noul/noua eu", an de an ne aflăm în acelaşi cerc vicios. Nu contează că rezoluţiile se repetă , şi că de fiecare dată călcăm strâmb...

Clujul va avea anul viitor cinci limbi oficiale

Clujul va avea anul viitor cinci limbi oficiale

Limbile oficiale ale evenimentului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 vor fi româna, maghiara, franceza, engleza și germana. Primarul Emil Boc a semnat un protocol cu Ambasada Franței de desemnare...

Lui Victor Ponta i s-a admis cererea de renuntare la titlul de doctor in drept

Lui Victor Ponta i s-a admis cererea de renuntare la titlul de doctor in drept

Universitatea Bucureşti, prin vocea rectorului Mircea Dumitru, a anunţat că va face toate demersurile legale necesare pentru a-i retrage premierului Victor Ponta titlul de doctor în drept.

stiri auto cluj

rca.ieftin.info

 

Articole recente

Ultimele evenimente

  • O cafea pe o problema! O intitiativa OSUBB
    O cafea pe o problema! O intitiativa OSUBB Chiar dacă sărbătorile ne bat la ușă și toată lumea se pregătește de Crăciun, noi știm că problemele vieții de student nu dispar pur și simplu. Așadar, pentru că ne pasă de problemele voastre și vrem să vă ajutăm, vă invităm să ne spuneți ce probleme vă ridică viața de student în Cluj și împreună le vom rezolva.
    Citeşte mai mult

Copyright 2013 Campuscluj.ro © Site realizat de TwoDesign