(P) Un deceniu de Sushi in municipiu: Tokyo Japanese Restaurant!

Scris de 

Clujul prinde formă de sushi în această vineri, când iubitorii de preparate nippone beneficiază de 50% reducere la Tokyo Japanese Restaurant, pe Marinescu, numărul 5, la împlinirea unui deceniu de activitate.

 

Iubitorii de preparate nippone se pot bucura de această promoție vineri, 23 August 2013, pe parcursul întregii zile. Rezervarea se face telefonic, la 0753 070 000, pe baza cardului de fidelitate Tokyo Card, pe care îl puteți solicita personalului, card ce se oferă gratuit clienților.

 

Prin acest eveniment, întreaga echipă și cei care conduc acest restaurant: Tsuchiya Naofumi și Tsuchiya Andra doresc să ofere recunoștința lor celor care pe parcursul a zece ani au făcut o călătorie gastronomică spre Țara Soarelui Răsare în acest restaurant.

 

Nu ai cum să nu sărbătorești frumos un astfel de eveniment! E un deceniu de când am adus în municipiu Sushi și preparatele cu specific japonez. A devenit o tradiție ca în fiecare an clienții noștri să fie surprinși în această zi festivă și sperăm că nici de această dată nu i-am dezamăgit”, spune Tsuchiya Andra, directorul acestui restaurant.

 

Tokyo Japanese Restaurant se adresează atât iubitorilor de Sushi, cât și celor care nu au mai gustat preparatele nippone până acum. ”Vă așteptăm la noi, să guști Sushi si să iubești preparatele japoneze. Ai 50% reducere la Tokyo Japanese Restaurant! Arigatou!”, completează Tsuchiya Naofumi, proprietarul și bucătarul-chef Tokyo Group.

Tokyo Japanese Restaurant - campuscluj

Tokyo Japanese Restaurant este membru al All Japan Sushi Association, cea mai importantă asociație de Sushi din Japonia și face parte, alături de lanțul de sushi-baruri Wasabi și de Dashi-Noodle & Rice Bar, din Tokyo Group.

 

Bucătarii au fost instruiți de însuși proprietarul japonez, Tsuchiya Naofumi, care le-a dezvăluit tainele bucătăriei nippone. Tokyo Japanese Restaurant a participat în primăvara acestui an și la ”World Sushi Cup 2013”, concursul internațional de Sushi, unde a obținut ”Gold Sushi Restaurant Award”, oferit de către Norwegian Seafood Council.

 

Tu ce faci vineri? Ne vedem pe Marinescu, 5, la Tokyo Japanese Restaurant?

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.