Obiective turistice de neratat din Europa

Scris de  Ian 30, 2015

Daca ti-ai propus sa vizitezi Europa in aceasta vara, iti propunem cateva obiective turistice ce nu trebuie ratate. Astazi vom vorbi despre cele mai importante locuri din Anglia si Franta.

Iata top 3 locatii de neratat din Anglia :

 

Big Ben

big ben

Big Ben este unul dintre cele mai importante obiective turistice in Londra, devenind aproape o emblema a capitalei britanice. Big Ben arata de-a dreptul incantator noaptea cand fatada si cesurile de pe fiecare fata sunt iluminate. Atunci cand Parlamentul se afla in sesiune, o lumina straluceste peste fatada ceasului. Cadranele ceasului au o suprafata de peste doi metri patrati, iar minutarul are peste 4 metri. Big Ben are un pendul urias care este reglat de un sac de monezi si este un ceas excelent care s-a oprit foarte rar.

 

London Eye

london eye

London Eye este un simbol al capitalei Marii Britanii si un obiectiv foarte important vizitat de multe sute de mii de turisti anual. Desi este o atractie relativ noua, a reusit in scurt timp sa devina foarte populara atat printre localnici cat si printre turistii straini care nu rateaza ocazia unor imagini panoramice deosebite. London Eye sau Roata Londrei are o serie de cifre impresionante nu numai legate de numarul de vizitatori ci si de dimensiunile sale, materialele folosite si multe alte aspecte.

 

Palatul Buckingham

buckingham palace

Simbolul suprem al Londrei si al monarhiei britanice, Palatul Buckingham nu a devenit resedinta regala decat in 1837, cand regina Victoria s-a mutat aici de la Palatul Kensington. Situat la capatul celebrei promenade the Mall, edificiul este in prezent locuinta si principalul centru de activitate al intregii familii de Windsor.

 

Daca vrei sa economisesti bani pentru a vizita mai mult, iti recomandam sa pleci cu autocarul in vacanta. Compania de tranposrt Viotur.ro, asigura curse regulate Romania – Anglia in zilele de  Luni, Joi, Vineri si Sambata cu preturi incepand de la 100 euro. Mai multe informatii poti gasi aici : http://www.viotur.ro/transport-persoane-romania-anglia

 

Iata ce nu trebuie sa ratezi daca mergi in Franta :

 

Turnul Eiffel

turnul eiffel

Daca mergi in Paris trebuie neaparat sa vizitezi Turnul Eiffel. Sa mergi in Paris si sa nu vizitezi Turnul Eiffel este pur si simplu un lucru de neconceput. De fapt aceasta atractie a Parisului poate fi vazuta din aproape orice punct al orasului. Din Turnul Eiffel nu vei avea parte de cea mai tare priveliste din Paris dar este in mod cert un loc in care trebuie sa te duci din cauza arhitecturii sale si a grandorii. Monumentul isi trage numele de la designer-ul sau Gustave Eiffel si este cea mai inalta cladire din Paris.

 

Muzeul Luvru

muzeul luvru

Muzeul Luvru este cel mai vizitat muzeu de arta din lume, un monument plin de incarcatura istorica si un muzeu national al Frantei. Este un obiectiv turistic central din Paris fiind situat in arondismentul 1 al orasului. In cadrul muzeului Luvru sunt expuse in jur de 35000 de obiecte de arta din mileniul 6 I.Ch. si pana in secolul al XIX-lea D.Ch. Muzeul este gazduit de palatul Louvre care initial a fost conceput ca o fortareata in secolul al XII-lea sub domnia lui Filip al II-lea.

 

Arcul de Triumf

arcul de triumf paris

In inima unui oras agitat precum Parisul, intr-un cartier unde afacerile, comertul si turismul se imbina perfect unele cu celelalte, Arcul de Triumf este legat de subconstientul nostru colectiv intr-un mod care depaseste valoarea sa artistica si arhitecturala. Constructia monumentului ce se dorea a fi un omagiu adus victoriilor imparatului Napoleon, nu a fost incheiata pana cand batalia de la Waterloo a dus la detronarea sa.

 

Viotur.ro ofera transport catre Franta in fiecare zi de luni si Joi : http://www.viotur.ro/transport-autocar-franta.

 

Sursa foto : thedaleguild.com

Ultima modificare Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 12:02
Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.