5 lucruri pe care trebuie sa le faci vara asta

Scris de 

Cel mai important lucru de bifat de pe listă: cazare litoral! Nu glumesc, primul lucru pe care trebuie să îl faci vara asta este să-ți găsești cazare la mare, pentru că este principala ta destinație în această vacanță! Nu poți să negi că te imaginezi deja pe plajă, sorbind dintr-un fresh de portocale cu gheață și ascultând valurile mării, deși acum sunt 30 de grade și tu încă citești pentru sesiune :)

Trebuie să îți iei iubitul/ iubita, cei mai buni prieteni și un zâmbet larg în rucsac, să te relaxezi în nopțile lungi și frumoase de vară undeva la malul mării, să dansezi mult, să uiți de toate grijile și să te răsfeți, măcar în vacanță! Poți să alegi una dintre multele oferte de cazare, dacă vrei să iei mai ieftin orientează-te spre pensiuni litoral, unde prețurile sunt mai ok, iar asta înseamnă că îți vor rămâne mai mulți bani de băut la terase.

 

Cel de-al doilea lucru pe care trebuie să-l faci este să îți iei bilet la un festival de muzică, să mergi să îți asculți trupele preferate alături de alte mii de oameni faini, plini de viață și de energie pozitivă. Cel mai bun exemplu în acest moment e chiar Electric Castle, unde se anunță nebunie maximă. Sute de artiști, o locație superbă și cronici foarte bune de la prima ediție: e clar, trebuie să fii acolo!

 

Apoi, nu lăsa să treacă vara fără să faci o vizită la țară, la bunici. Zile toride, multe cireșe și pepene roșu, povești depănate până seara târziu... Amintirile copilăriei sunt încă acolo, nu le lăsa să se risipească. Poate te vei întâlni cu prieteni vechi, vei reciti cărțile pe care nu prea le înțelegeai pe atunci, vei sta la picnic pe deal... Dar va fi frumos, te asigur.

vizita la bunici

Mai mult decât atât, vara asta este timpul să înveți ceva nou. Poate nu știi să înoți, vrei să înveți limba germană, să călărești, să pictezi, să iei cursuri de salsa, iar în timpul anului nu ai nici timpul și nici voința necesară să te apuci. Ei bine, vara asta este momentul să te pui pe treabă. Fă un research, dă un telefon și programează-te pentru prima ședință/ primul curs! Pe lângă faptul că vei mai adăuga ceva pe lista de abilități și cunoștințe, vei cunoaște o mulțime de oameni noi și te vei distra pe cinste.

 

Nu în ultimul rând, fă un lucru inedit! Gândește-te la ceva palpitant, nonconformist, care îți stârnește curiozitatea și entuziasmul, și fă tot posibilul să îl transformi în realitate. Un tatuaj, o baie în piscină la miezul nopții, o escapadă în altă țară, un fel de mâncare mai exotic, bungee-jumping, orice îți dorești, dar nu ai tupeu să faci. Uită de frică, just do it!

 

În rest, ce pot să îți mai zic? Profită la maximum de aceste momente, experimentează și cunoaște lumea, distrează-te, fă-ți de cap și îți vei aminti mereu de această vară nebună, plină de clipe frumoase! Have fun :) 

 

Sursa foto : shutterstock.com

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook