11 lucruri ciudate pe care toate colegele de camera le fac :D

Scris de 

Să umbli doar în lenjerie prin casă, să fredonezi pretty loud melodiile de la radio (deși fie vorba între noi, nu le prea ai cu cântatul) sau să te chinui să intri în blugii aceia strâmți care îți plac atât de mult, dar îți cam dau bătăi de cap când vine vorba să-i îmbraci sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le faci fără nicio jenă în intimitatea camerei de acasă.

Lucrurile se schimbă însă când ești studentă și ai colege de cameră (fie în cămin, fie în chirie), deși la început toată lumea se auocenzurează, cu timpul le cunoști pe fete și începeți să fiți mult mai relaxate, să povestiți tot felul de lucruri sau să împrumutați lucruri fără măcar să mai cereți permisiunea (știind că răspunsul va fi afirmativ, bineînțeles) ;). În continuare veți vedea doar câteva dintre lucrurile ciudățele, dar în același timp amuzante pe care tu și colegele tale de cameră le faceți. Neagă oricât vrei, dar știi că este adevărat.

 

1. Se găsește tot timpul un pat care să fie preferatul tuturor (acolo se vizionează filme, se fac confesiuni și ocazional se mai trage și câte un pui de somn la comun) :))

Joey and Ross nap

 

2. Bineînțeles că nu te poți machia singură în oglindă, cel puțin una dintre colege vine să-și retușeze rimelul sau rujul de buze peste umărul tău.

tumblr inline mylkfddguP1r79k32

 

3. Dansatul prin cameră este la ordinea zilei, pe orice fel de melodii.

giphy 1

 

4. Să nu mai vorbim de mini-concertele pe care le dați.

tumblr llk37iOUzF1qhv9nho1 500

 

5. Dress-code-ul camerei: tricouri largi, pantaloni scurți (or no pants ;) sau nelipsitele pijamale. 

no-pants-14

 

6. Există la un moment dat o scenă în filmul de groază pe care îl urmăriți (în patul preferat menționat mai sus) când strigați toate în cor: „E în spatele tău, uită-te în spatel tău!!!!”

people-in-the-TV

 

7. Vă plângeți una alteia că v-ați îngrășat și că vreți să slăbiți în timp ce desfaceți o pungă mare de chipsuri și un borcan de Nuttela.

giphy

 

8. Vă trimiteți mesaje una alteia dintr-un capăt al altuia al camerei pentru că vă e prea lene să conversați normal.

tumblr nbu1qc0hC01tts3f4o1 500

 

9. Comanzi mâncare pentru colega ta fără măcar să o mai întrebi ce-și dorește pentru că deja știi : „Piurea cu piept de pui (dacă sunteți la cantină) sau Smart Meniu cu sos de usturoi și Cola dacă sunteți în oraș”.

tumblr m9smq0RHbg1qefo74o1 500

 

10. Nu îți mai faci griji atunci când te schimbi (probabil colega ta de cameră ți-a văzut sânii cam la fel de des pe cât ți-i vezi tu) :))

tumblr mj35yqqlxD1qhek11o2 r1 250

 

11. Cine dacă nu colega de cameră te ascultă după o zi grea la facultate sau după ce te-ai certat cu iubitul/părinții/cealaltă colegă de cameră?

anigif enhanced-buzz-2030-1369146170-19

 

Sursa foto: www. slu.edu

 

Stanca Aruncutean

Studentă a facultății de Litere. Cărțile, muzica, filmele și oamenii faini sunt must-have-uri pentru o viață sănătoasă și fericită. Încercați!!

1 comentariu

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.