Cum sa iti transformi camera de camin intr-un spatiu eco

Scris de 

Avand in vedere ca actiunile noastre de zi cu zi au un impact imens asupra mediului inconjurator, noi metode de protejare a eco-sistemului ar trebui aplicate. Cel mai bun mod de a proteja ceea ce ne inconjoara este sa incercam sa identificam acele activitati care duc la crearea unor situatii nefavorvaile pentru natura. Spre exemplu, oamenii incearca mereu sa creeze conditii mai bune de trai si sa elimine toti factorii care reprezinta riscuri pentru sanatatea lor, recurgand la diferite mijloace de a atinge un stil de viata mai bun.

De aceea multi dintre noi evita sa bea apa de la robinet, gasind o alternativa in apa imbuteliata care se gaseste in supermarketuri. Totusi, in timp ce aceasta masura ne poate ajuta sa ne protejam sanatatea, trebuie sa ne gandim la toate sticlele de plastic care ajung in mediul inconjurator, si la impactul devastator pe care il pot avea asupra naturii. De aceea este bine sa luam in considerare ideea de a investi in sisteme de filtrare a apei.

 

Mai mult de atat, ne putem orienta spre pompe de caldura pentru a asigura un comfort termic superior si pentru a economisi bani cand vine vorba de incalzirea camerei de camin.

 

Avantajele pe care le poti avea folosind filtre de apa

Avand in vedere numarul mare de impuritati care exista in apa de la robinet, toti ar trebui sa luam masuri de prevenire a unor boli periculoase. Cu toate ca autoritatile locale sustin faptul ca apa de la robinet nu reprezinta un risc pentru sanatatea noastra, aceasta poate contine clor, care este foarte periculos pentru bebelusi si femei insarcinate, plumb, rugina, germeni, paraziti si bacterii.

 

Toate acestea pot avea consecinte grave asupra sanatatii, si pot cauza boli ce pot afecta rinichii, dar cel mai grav lucru este ca anumite elemente pe care le putem gasi in apa pot cauza chiar si cancer. De aceea, expertii scot in evidenta atat beneficiile aduse de sistemele de filtrare a apei, cat si importanta lor cand vine vorba de a adopta un stil de viata eco.

 

Din moment ce folosesc unele din cele mai noi tehnologii, filtrele de apa au capacitatea de a inlatura toate riscurile aduse de contaminantii ce exista in apa de la robinet, oferind apa curata si sanatoasa. Totusi, trebuie sa aveti in vedere ca buna functionare a unui filtru de apa difera de la un brand la altul.

 

Va sfatuim sa vizitati site-ul PurAqua, unde puteti gasi sisteme de filtrare a apei de la producatorii de renume. In plus, pe acest site puteti sa vedeti exact ce contaminanti filtreaza fiecare sistem in parte.

 

Ce sunt pompele de caldura si cum pot fii ele folosite?

Pompele de caldura reprezinta niste sisteme de incalzire mai noi si putini romani sunt familiarizati cu ele. Am fost surprinsi sa gasim pe site-ul Termocasa pompe de caldura la preturi foarte avantajoase, unele cu garantie de 20 de ani.

 

Pentru cei care nu cunosc beneficiile pompelor de caldura, iata ce trebuie sa stiti : sistemele de incalzire cu pompa de caldura ofera multe beneficii care va pot ajuta sa ve mentineti casa incalzita intr-un mod eco.

pompe de caldura

Primul lucru pe care oamenii trebuie sa il inteleaga este faptul ca pompele de caldura folosesc energia ce exista in mediul inconjurator pentru a incalzi spatiile dorite, ceea ce inseamna costuri minime si sansa de a economisi bani. Mai mult de atat, aceste surse de incalzire necesita foarte putina energie electrica pentru a concentra ceea ce natura pune deja la dispozitie, si pentru a functiona in conditii optime.

 

Cei ce se gandesc la achizitionarea unor astfel de produse pot sta linistiti in ceea ce priveste siguranta pe care aceste sisteme o prezinta, pentu ca nu exista risc de foc sau explozie. Acet gen de sisteme de incalzire pot functiona fara combustibil, flacara, si nu necesita cos de fum. Mai mult de atat, nu produc reziduri, ceea ce inseamna ca sunt complet eco.

 

Cei interesati vor fi bucurosi sa afle ca pompele de caldura pot incalzi, dar si raci spatiile din cladiri, asadar reprezinta o alternativa foarte buna pentru aparatele de aer conditionat.

 

Sursa foto : sparksdirect.co.uk

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook