Imprimă această pagină

10 semne ca esti pe punctul sa absolvesti (partea I)

Scris de 

Deși se poate ca unii să fi avut deja festivitatea de absolvire, mai suntem noi, câțiva, ardeleni autentici, care o așteptăm cu drag și spo. Și aparent, chiar se grăbește. Adică serios, mintenaș. Mintenaș e gata. Așadar, din cauza faptului că vom ajunge sau am ajuns deja să purtăm toca și eșarfa cu mândrie sau emoție, am zis că vom face un post...două, defapt, despre câteva semne că ești aproape să termini facultatea.

 

Toate persoanele cu care intrii în contact te întreabă "Cum stai cu licența?"

 

1

 

Urmată de, evident, "Ce planuri ai după licență?"

 

2

 

Ai nevoie de toată forța extra pământeană să nu urli sau să-i tai de vii. Și da, îi cam urăști pe toți care te întreabă.

 

3

 

Petreci ore în șir actualizându-ți CV-ul, LinkedIn-ul, încercând să te faci să pari cât mai angajabil (asta dacă nu ai un job deja).

 

4

 

Timpul pe care-l petreceai uitându-te la seriale îl petreci aplicând la toate job-urile existente. Hey, se caută om care vorbește cu animalele? Super. E pentru mine.

 

5

 

Îți amintești când chiria părea doar așa o idee vagă, o chestie pe care o făceau părinții, iar acum realizezi că ar trebui să începi să ți-o plătești tu? Mda.

 

6

 

Așadar, uită-te acum, stând și calculând cum să cheltuiești.

 

7

 

Când nu ești în oraș cu prietenii, evident.

 

8

 

Procrastinarea e o treabă reală. Când ai fost ultima dată la curs?

 

9

 

Sau ți-ai verificat notele?

 

10

 

Sau...vom continua aceste mici mari probleme pe care le avem în ultimul an, în următorul articol! Fiți pe fază :D

 

 - partea a II-a - 

sursă foto: tumblr.com

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com