De ce, totusi, sesiunea-i cea mai faina perioada din studentie?

Scris de 

Nu mai e mult și iar apare. De data aceasta, îi zice sesiune de vară. Iar noi ne gândim cu groază și mult stres la venirea ei. Nu ne vine să credem că timpul trece atât de repede, iar prezența noastră la cursuri nu a fost atât de ,,prezentă” pe cât s-ar fi dorit. Cu toate acestea, trebuie să recunoașteți, cele mai bune amintiri din studenție au fost din sesiune, nu-i așa? Nebunie, râsete multe, câte o restanță presărată printre nopțile albe și alte nebunii de soiul acesta. În ideea de a te pregăti pentru ce urmează în vară și pentru a-ți reaminti că sesiunea nu e un lucru chiar atât de grav pe cum se zice, echipa Campuscluj.ro ți-a pregătit câteva motive pentru care ai putea să ,,reevaluezi” perioada aceasta din studenție.

1. Dă-mi nopțile-napoi…

Îți aduci aminte de nopțile acelea în care mănânci ciocolată la ora 4 dimineața, adormi cu capul pe cursuri, cauți mâncare în frigider la miezul nopții? Râzi din orice, căci oboseala te face să fii aproape ,,high” și îți faci din sala de lectură a doua casă? Nopțile acestea sunt cele de care îți vei aminti toată viața, momentele acestea ți-au nenorocit studenția, dar tot ele sunt cele care te-au cucerit și ți-a dăruit o mulțime de amintiri. În sesiune, și noapte se transformă în zi…nu-i așa?

 

2. Hai sus paharul de Cola și cafea…

Ei, care sunt cei mai buni prieteni ai studentului în sesiune? Cine știe? Încă nu știm care se află în topul listei, dar nu e noapte pierdută-n sesiune fără cola în cantități industriale, litri de cafea și multe doze de energizant. Cei care sunt mai cuminți apelează și ei la ceai verde, dar se știe… fără ”susținătorii” menționați anterior, greu treci de sesiune...

 

3. Când mai spălăm și vasele?

În sesiune, totul se transformă. Schimbări totale se petrec în viețile noastre, nu-i așa? Schimbări se petrec și cu vasele în care mâncăm. De câte ori nu vi s-a întâmplat să luați mâncarea din frigider și să nu aveți unde să o puneți? Și asta pentru că în sesiune, vasele se spală doar atunci când ni se face iar foame, nu? Nicio secundă de studiu nu merită irosită… :P

 

4. Dimineți târzii…

Ce spui de diminețile în care nu te mai trezești să mergi la examen? Și asta după ce ai învățat până dimineața la ora 5. Mdah… curat ghinion trebuie să fie. Dar chiar și lucrurile de genul acesta fac din sesiune… moments to remember.

 

5. Clubul și concentrarea la examene…

Și dacă tot vorbim de nopți pierdute, haideți să nu rămânem doar la nopțile pierdute-n studiu. De câte ori nu ați mers din club direct la examen? Cu o bere în plus sau în minus, fie că ați trecut sau ați căzut examenul… cu siguranță nu veți uita momentele acestea. Iar unii pretind că așa își găsesc concentrarea pentru  examenul de a doua zi … Să fie oare pierdută pe scările de la intrarea-n club?

 

Concluzia la ce s-ar rezuma? Nu e dracul atât de negru pe cum se pare… Sesiunea are și ea momentele ei de sublim, de avantaje pline de entuziasm. Trebuie doar să le găsim.

 

Sursa foto: deviantart.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.