Descarca gratuit e-book'ul "Planifica Neprevazutul si afla totul despre sex, relatii si protectie!"

Scris de 

Se dau următoarele întrebări: „Ce trebuie să fac ca să mă feresc de o sarcină nedorită?”, „Funcţionează pilula de a doua zi?”, „Care e cea mai cool metodă de agăţat?”, „Cum să-i dau de înţeles că-mi place de ea/el?” şi „Cum o să fie prima dată?”. Dacă vrei să afli răspunsul la cel puţin 3 dintre aceste întrebări, dar şi la multe alte dileme despre sex, relaţii şi protecţie eficientă, descarcă GRATUIT ghidul „Sex ca la carte – Sfaturile unui Iepuraş Prudent” şi scapă de dileme: http://www.planificaneprevazutul.ro/ghid-relatii.

 

Iepuraşul Prudent, alături de specialiştii Planifică Neprevăzutul, au realizat acest ghid practic de relaţii pentru tine, cu sfaturi în care poţi avea oricând încredere. Fie că te pregăteşti să-ţi începi viaţa sexuală, fie că ai trecut deja de primele experienţe sexuale, este normal să ai dileme şi curiozităţi. Şi, de asemenea, este normal să ai de unde să afli răspunsurile corecte, care să te ajute să explorezi în siguranţă această plăcere a vieţii. Şi, pentru că este obositor să cauţi informaţii pe o mulţime de site-uri şi, mai ales, pentru că nu e prea cool să nu ştii exact în care să ai încredere, acum poţi să găseşti într-un singur loc tot ce vrei să afli. Şi toate informaţiile sunt 100% adevărate, direct de la specialişti.

 

Câteva dintre secţiunile e-book-ului Sex ca la carte: „Prima noapte de dragoste”, „Contracepţie”, „Metode de agăţat”, „Mituri amuzante despre sex” şi „Curăţenia zonei intime”. Se întâmplă, cumva, să ai întrebări şi să nu găseşti răspunsul în ghid? Nicio problemă! Scrie-i direct medicului ginecolog la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi primeşti răspuns personalizat, direct pe mail-ul tău, confidenţial! Fii cel/cea care ştie întotdeauna ce este de făcut în orice situaţie!

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

masuta de cafea din sticla

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.