Cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei are loc in aceasta primavara, pe 21 martie, la Cluj-Napoca

Scris de 

O ediție aniversară a celui mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei are loc în luna martie la Cluj-Napoca. În fiecare an, RIUF (The Romanian International University Fair) propune vizitatorilor la târg peste 6.000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat, MBA și doctorat de la cele mai bune universități din Europa și din lume.

Cele mai căutate programe de studiu în IT prezente în această primăvară la RIUF Cluj-Napoca

În această primăvară la RIUF vor fi prezente 70 de universități din 12 țări, printre care și Germania, Austria, Marea Britanie, Olanda, SUA, Danemarca, Elveția sau Olanda, propunând vizitatorilor la târg programe de licență, masterat, MBA și doctorat în domenii precum management, marketing, turism, drept, arte sau IT. Vizitatorii vor putea descoperi peste 100 de programe de studiu în IT de la cele mai bune universități din UK aflate în top mondial. Prin înscrierea la eveniment, fiecare participant are acces la târg pe întreaga durată a evenimentului, beneficiind totodată și de o ofertă de studiu personalizată în funcție de țările și domeniile de interes.

Educația explicată pe înțelesul tuturor la RIUF YouForum 

Având prima ediţie în luna octombrie 2016, conferința RIUF YouForum a însemnat peste 25 de prezentări ale universităților prezente la târg, sesiuni de discuții și ateliere practice ce au pus accent pe investiția în educație, precum și pe beneficiile pe care le aduc studiile superioare în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.

Dupa succesul avut în toamnă la București, RIUF YouForum are loc în această primăvară și la Cluj-Napoca, propunând sesiuni de discuții și ateliere practice cu oameni din echipele unora dintre cele mai apreciate branduri din Transilvania. RIUF YouForum este un eveniment unic în România, care pune accent pe dezvoltarea personală și profesională, pe oportunitățile de carieră, precum și pe mecanismele prin care elevii și studenții își pot forma o rețea socială puternică.

Înscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare târg internațional de universități având loc pe 21 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din țară sau din străinătate. Pe toată durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită, pot interacționa cu reprezentanții celor mai importante universități din lume și pot participa la RIUF YouForum, acolo unde vor avea ocazia să cunoască oameni de succes din diferite domenii de activitate din România.

R20 cover event ALL

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

VPS  SSD

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook