RIUF YouForum, conferinta de orientare si dezvoltare in cariera pentru elevi si studenti, are loc in aceasta primavara la Cluj-Napoca

Scris de 

Pe 21 martie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca are loc o nouă ediție RIUF,  cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei, ce propune vizitatorilor de la târg peste 6000 de programe de studiu la nivel de licență, masterat, MBA și doctorat de la peste 10 universități de top din întreaga lume. Ediţia aniversară RIUF aduce şi o nouă ediție a conferinței RIUF YouForum, eveniment de orientare și dezvoltare în carieră pentru elevi și studenți.

Colecționează experiențe și transformă-le în oportunități

Prima ediție RIUF YouForum din Cluj-Napoca urmărește educația de calitate, alegerea unui domeniu potrivit pentru viitorii studenți și masteranți. Aici vizitatorii pot afla mai multe și despre oportunitățile care se ivesc în timpul studenției, ajutându-i la dezvoltarea personală și profesională.

RIUF YouForum propune sesiuni de discuții și ateliere practice cu oameni din echipele unora dintre cele mai apreciate branduri din Cluj-Napoca, dar și o serie de prezentări ale universităților și instituțiilor prezente la târg.

Povești de succes cu Iulian Pădurariu, Bogdan Bob Rădulescu, Bogdan Pandea și Andrei Țigănaș

Invitații sesiunilor de discuții urmăresc să ofere exemple personale prin care să motiveze tinerii în viitoarele lor alegeri educaționale și profesionale. Iulian Pădurariu (Pony Car Sharing), Bogdan Bog Rădulescu (actor Epic Show), Andrei Țigănaș (președinte Young Professionals), Bogdan Pandea (antreprenor Captain Bean) sunt doar o parte din cei peste 20 de speakeri prezenți la prima ediție RIUF YouForum Cluj-Napoca, care vor trata subiecte precum „Cum să alegi facultatea care ți se potrivește”, „Colecționează experiențe și transformă-le în oportunități”, „Fă-ți businessul tău și fii propriul tău angajat”.

Atelierele practice vor pune accent pe teme de mare interes în rândul tinerilor, „Cum să îți construiești un CV creativ?”, „Play your own game”, „Învață să (te) vinzi folosind cele mai potrivite cuvinte”, urmărind să ofere tinerilor un cadru ideal pentru a descoperi lucruri utile pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Cei interesați pot afla mai multe informații pe www.riuf.ro, cel mai mare târg internațional de universități având loc pe 21 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din țară sau din străinătate. Pe toată durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot participa la RIUF YouForum, unde vor avea ocazia să cunoască oamenii din echipele unora dintre cele mai apreciate branduri din Cluj-Napoca.

Ediţia de primăvară RIUF-The Romanian International University Fair are loc şi în Bucureşti pe 18-19 martie, la Sala Palatului şi în Braşov pe 23 martie, la Hotel Aro Palace.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.