Ce trebuie sa contina lista de rechizite pentru clasa 1

Scris de 

Cu totii am trecut prin asta cand eram mici si cu trecerea anilor o vom face cand vom fi parinti. Achizitia de rechizite scolare este o placere pentru parinti si copii deopotriva.

Asadar pregateste din timp lista, pentru ca din toamna incepe un nou an scolar si trebuie sa fii pregatit:

Ghiozdan

Evident ca ai nevoie de un ghiozdan in care sa pui toate rechizitele. Poti opta pentru un model clasic, cu un super erou (Spiederman, Mickey Mouse, Hello Kitty) sau poti opta pentru ceva in trend: Fast and Furios 8 sau Minions. Preturile la ghiozdane incep de la 22 lei. As recomanda un ghiozdan din gama mediu spre scump, pentru a nu fi nevoit sa-l schimbi prea des. Deasemeni alegeti un model cu mai multe compartimente si ideal sa aiba 2 barete pentru a fi purtat in spate. Acum la moda sunt si ghiozdanele tip troller cu preturi incepand de la 199 lei dar care nu mai solicita spatele celor mici.

Manuale

De obicei exista o lista obligatorie pe care fiecare scoala in parte le pune la dispozitie.

- Caiete normale

Clasicele caiete pentru romana si matematica care pot fi in aceiasi tema cu ghiozdanul.

- Caiete speciale

Poate nu sunt toate necesare din clasa 1, dar pe parcurs va avea nevoie de caiete de muzica, caiet de desen, caiet vocabular etc. Cel mai bine ar fi sa intrebati invatatorul ce rechizite copii va avea nevoie in primul an.

Creioane, pixuri, stilouri

Cu cat mai multe cu atat mai bine, deoarece se strica sau se pierd usor. Nu as recomanda achizitia unui stilou decat daca se cere in mod expres la scoala, deoarece au tendinta sa se strice usor si daca le curge cerneala in ghizdan se vor murda caietele si chiar hainele. Aveti in vedere si accesorii pentru mecanismele de scris, precum ascutitoare pentru creioane, radiere, rezerve pentru stilou dar si un penar in care sa fie depozitate acestea.

Nu uita de:

Cutia pentru mancare 

Alege o cutie sau o punga termoizolanta care sa pastreze gustarea sau fructele in stare proaspata pentru mai mult timp.

Recipient pentru apa

Alege un recipient special pentru apa care sa aiba un sistem de inchidere rezistent, astfel incat sa nu ude tot din ghiozdan. Un model imprimat cu personajul lui principal, il va face sa bea mai des apa.

Servetele uscate si umede

Astfel de servetele trebuie sa se gaseasca mereu la indemana unui copil, deoarece cel putin cat este mic are tendinta sa puna pana peste tot.

In concluzie lista de rechizite pentru clasa 1 nu este asa de voluminoasa si pentru a nu chieltui inutil, poti intreba inainte la scoala care este cerinta obligatorie in materie de rechizite. Spor la cumparaturi.

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook