Cele mai bune opțiuni de cazare în perioada admiterilor

Scris de 

În fiecare vară, Clujul îi primește cu brațele deschise pe viitorii studenți veniți pentru examenele de admitere. Pentru cei care au nevoie de un loc de cazare în această perioadă am compus o listă cu mai multe opțiuni, pentru ca aceștia să se poată bucura de o ședere cât mai plăcută.

Cazarea în campusul Universităților

Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziția candidaților, pe perioada admiterii, locuri de cazare în Căminul Studențesc nr. 5, din Campus Hașdeu. Locurile de cazare sunt disponibile pentru cei care nu au domiciliul în Cluj-Napoca sau locuiesc la mai mult de 20 km de localitate.

Pentru cazare este nevoie de o cerere și o copie după cartea de identitate, documente care trebuie trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau depuse la Serviciul Social al UBB, str. I. C. Brătianu, nr. 14, cu cel puțin 3 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

Citeste si: Peste 8300 locuri bugetate vor fi scoase la concurs de UBB in anul universitar 2019-2020

Tariful de cazare este de 25 lei/pat/noapte.

Nu știi dacă universitatea ta oferă o astfel de facilitate? Întreabă la secretariat dacă ai posibilitatea să te cazezi în cadrul campusului pe perioada admiterilor.

Cazare la hostel

Hostelul este o altă variantă a unei cazări ieftine, acesta neoferind însă condiții sau confort de standarde înalte. Pentru un pat în unul din hostelurile Clujului vei plăti de la 50 de lei pe noapte, dar prețurile pot ajunge și la aproximativ 90 de lei pe noapte.

Cazarea la pensiuni

Pentru cei care își doresc să se cazeze în unități cu un raport calitate-preț bun, pensiunile sunt cea mai bună alegere. Caută ofertele pe site-ul CazareClujNapoca.ro, la secțiunea pensiuni Cluj, pentru a găsi locurile disponibile lângă universitatea ta.

La aceste unități de cazare prețurile pornesc de la 60 de lei/noapte și pot ajunge până la 120 lei/noapte în funcție de localizare și de dotările de care dispun.

Cazarea în regim hotelier

În cazul în care ești în căutarea unui spațiu în care să te poți pregăti liniștit pentru admitere, atunci închirierea unei camere în regim hotelier este o variantă indicată. Aici vei avea liniștea și intimitatea pe care o cauți, într-un mediu familial de care hotelurile nu dispun. În Cluj-Napoca vei găsi cu siguranță oferte în zonele care te interesează la prețuri începând de la 100 de lei pe noapte.

Citeste si: Turistii care se vor caza in Cluj-Napoca vor plati o taxa in plus din 2019

Cazare la hotel

Alegerea unui hotel este cel mai adesea variata ideală. Acesta îți oferă siguranța și confortul de care ai nevoie, în orice locație ai ajunge. Găsirea hotelului care te interesează și efectuarea unei rezervări pot fi activități stresante, mai ales dacă nu știi unde să cauți. Fiindcă ne dorim să nu pierzi nimic din vedere atunci când îți alegi camera de hotel, îți propunem să descoperi ce tip de rezervare ți se potrivește prin intermediul site-urilor de specialitate precum CazareClujNapoca.ro.

Prețurile unei camere în hotelurile din oraș încep în jurul sumei de 100 lei și pot depăși 550 lei în cazul unui hotel de 5 stele.

Dacă am reușit să te ghidăm spre un loc de cazare ideal, acum ne rămâne doar să îți urăm: „Mult succes la admitere!”

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.