Cauți un service bun pentru iPhone? Mergi la MobileFIX!

Scris de 

Problemele legate de telefonul mobil reprezintă un mare impas și pentru posesorul acestuia. Fiind un gadget absolut necesar în zilele noastre, telefonul mobil trebuie să funcționeze în permanență pentru a ne bucura de toate aspectele sale. Totuși, este imposibil ca acesta sa nu aibă măcar o dată o defecțiune. În acest caz, avem nevoie de reparații rapide, ieftine și la îndemână. Dacă ești în căutare de un astfel de service, MobileFIX îți poate îndeplini dorințele!

Cauți un service bun pentru iPhone? Mergi la MobileFIX. Service-ul acesta dispune de o întreagă echipă specializată ce are la dispoziție toate accesoriile și piesele necesare desfășurării reparațiilor. În mai puțin de o oră vei putea beneficia din nou de telefonul tău, care va funcționa similar cu unul nou. Se pot face atât reparații pentru iPhone, cât și pentru Samsung. Pentru orice model de la aceste branduri se poate interveni, iar în funcție de problemă se stabilește și un preț. Site-ul cuprinde toate reparațiile ce pot fi efectuate la un preț fix, alături de costurile acestora. Astfel, service-ul nu oferă doar reparații rapide, ci și transparență privind prețurile.

Fie că display-ul trebuie înlocuit, telefonul tău a căzut în apă sau o mufă nu mai funcționează, în oricare dintre aceste situații poți solicita ajutorul specialiștilor. Service-ul este disponibil în 4 mari orașe, respectiv în Cluj Napoca, București, Brașov și Constanța. Orice problemă ar fi localizată la telefonul tău mobil, nu îți face griji deoarece aceasta poate fi soluționată rapid.

Reparații rapide pentru iPhone, Samsung și iPad

La MobileFIX te bucuri de o gamă variată de reparații pentru telefonul tău mobil. După cum spuneam, orice problemă ar avea telefonul tău, aceasta poate fi soluționată în timp util. Diagnosticarea se face pe loc sau la telefon, iar în funcție de rezultat ți se va comunica reparația necesară. Dacă dorești, poți aștepta în incinta service-ului GSM până ce telefonul este complet reparat și gata de utilizare. După reparare, vei primi bineînțeles și o garanție care să ateste acest lucru.

Pentru telefoanele marca Samsung se prestează următoarele servicii: înlocuire baterie, înlocuire difuzor, înlocuire sticlă, schimbare display, înlocuire mufă sau reparații la placa de bază. De asemenea, dacă telefonul a căzut în apă se pot face intervenții asupra acestuia. De cealaltă parte, pentru iPhone serviciile sunt identice.

Asupra iPad-urilor, intervențiile durează puțin mai mult, însă fii sigur că totul se desfășoară cu cea mai mare intensitate, utilizând unele dintre cele mai bune ustensile și într-un mediu optim. Despre acest tip de reparații ai detalii pe site-ul oficial MobileFIX.ro.

Trimite dispozitivul la service dacă nu poți ajunge

În cazul în care nu te afli în apropierea niciunui oraș menționat mai sus, nu îți face griji! Telefonul poate fi trimis prin curier la service, iar în doar două zile acesta va ajunge înapoi la tine în cea mai bună stare.

Să faci asta este destul de ușor, ai ghid și în pagina oficială. Va trebui să stai câteva zile fără telefon, însă știi sigur că acesta va fi 100% funcțional când îl vei primi. Că tot vorbim despre asta, este de menționat că pentru interesul tău să apelezi la un lanț de service-uri GSM. Ai astfel garanția că totul se întâmplă profesional. Cei care au service-uri mici, de cartier, cel mai adesea nu au piesele disponibile și pentru a repara îți dau un termen de finalitate a lucrării cu mult peste cât ai avea răbdare să aștepți.

Despre cum se face livrarea și pașii pe care trebuie să îi urmezi ai informații disponibile direct pe site-ul de mai sus.


Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.