Cum ne bucuram din plin de vara asta?

Scris de 

Cu toții am muncit enorm în acest an universitar. Am adormit buimaci în sălile de lectură, dimineața făceam eforturi colosale să mergem la cursurile ce începeau într-un mod crunt, ucigător, la ora 8:00. Sesiunile de examene au fost chinuri ce s-au sfârșit acum și vacanța se apropie de noi. Ce facem vara asta pentru a ne aduce aminte de ea cu multe zâmbete? Ne facem mii de planuri la începutul fiecărei veri și ne trezim în august sau septembrie că nu am realizat nici jumătate din lucrurile de pe listă. Cum rezolvăm asta? Ce să facem pentru a simți că nu a trecut vara aceasta degeaba?

Job/Internship/Voluntariat

Chiar dacă pare aproape imposibil să îți găsești un job zilele astea, merită să încerci să fii voluntar într-un loc unde e nevoie de o mână de ajutor în plus. Nu numai că îi vei ajuta pe alții, dar te vei ajuta și pe tine foarte mult. Vei face ceva cu timpul tău liber, ceva chiar folositor care va deschide oportunitatea unor noi și înfloritoare experiențe. Va putea chiar să-ți deschidă ochii în fața unei cariere la care nici nu te-ai gândit.

 

Un nou hobby?

Când altcândva vei avea timp să afli totul despre tine dacă nu acum? Sari cu parapanta, învață să croșetezi, fă scuba diving… ORICE poți și e la îndemână! Încearcă lucruri noi, bucură-te de tot ce e frumos și inedit și fă din vara asta una de neuitat.

 

Citește, citește și iar citește!

Ce poate fi mai frumos pentru cei pasionați de lectură decât o carte bună, cea mai bună și o cafea pe măsură într-o dimineață însorită care-ți spune de la primele ei ore că ești în vacanță și că n-ai nicio grijă. Nu cărți academice, nu critică, filosofie sau istorie. Doar ce-ți place, un roman bun sau cea mai grozavă carte de poezii de la autorul favorit. Vei fi surprins cât de mult îți va plăcea și cum te vei lăsa prins de poveste și de farmecul personajelor din roman. În afară de relaxare, îți vei îmbogăți vocabularul, procesul de gândire și capacitatea de relaxare. Dacă se poate, alege și o limbă străină în care să citești. Câștigul va fi dublu.

 

Lecții de gătit!

De ce nu? Fie că ești băiat sau fată, e o metodă ideală de a cuceri, nu? Așa că fă bine și învață să gătești câteva feluri de mâncare delicioase. Cartofii prăjiți la orice oră din zi și din noapte pot fi o idee bună în studenție, dar când vei trece pragul de 25 s-ar putea să nu te pună într-o lumină prea bună.

 

Autobuzul magic?

Ia un autobuz la întâmplare și vezi unde ajungi. Poate părea ridicol, dar ce rău poate să-ți facă din moment ce nu ai cum să ajungi în cealaltă emisferă a globului? Asigură-te că ai suficienți bani la tine, o gașcă bună de prieteni și de ce nu?

 

Cine se trezește de dimineață…

Departe ajunge. Nu e un mit, ci chiar o realitate pe care merită să o încerci vara asta. Însă fără să te plângi toată ziua că ești obosit. Încearcă să profiți din plin de tot ce-ți oferă vacanța. Dacă te trezești la prânz, morocănos și fără chef, cum poți să te mai bucuri de zilele minunate ale verii? De ce să ratezi primele ore ale dimineții când poți să faci ceva chiar productiv? Jogging-ul poate fi o idee excelentă cu care să-ți începi ziua.

 

Și în final: încetează să tot spui „Asta va fi cea mai tare vară!” Go out și fă ceva pentru ca vara asta să fie de neuitat. Do not take it for granted!

 

Echipa Campuscluj.ro vă dorește zile călduroase, pline de amintiri, râsete și petreceri dintre cele mai frumoase!

 

Sursa foto: goldasmith.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.