7 intrebari de pus pana la batranete

Scris de 

Timpul trece azi mai repede ca oricând și de multe ori rămâne frustrați după ce trece o vară, o toamnă, un an. Și ne-ntrebăm mai mereu melancolici? Ce-am făcut în viața asta? Sunt măcar fericit/ă? Iar răspunsurile nu sunt mereu printre cele mai entuziaste… De aceea ți-am pregătit o listă cu câteva întrebări esențiale la care trebuie să reflectezi și la care trebuie neapărat să răspunzi pentru a nu avea nici un regret în anii ce-ți vor completa viața.

1. Cât de mult ai iubit?  

Numără oamenii. Când vine vorba de dragoste, suntem atât de concentrați pe minusuri, nu avem nicio idee despre cum să răspundem la această întrebare, și aceste minusuri sunt toate bazate pe câțiva de ,,nu-i destul”. Deci, dacă tot gândim așa,ce-ar fi să ne gândim și la următoarea întrebare? Cât de mult am iubit noi? Am iubit chiar si atunci când ne-a durut, atunci când simțeam că nu mai putem, atunci când nu ar fi trebuit, atunci când nu am fi vrut pur și simplu? Dacă da, ești mai bogat decât te simți.

 

2. Ce-ți place să faci, dar cu toate acestea nu faci asta?

Mai mult, cum ai putea fi plătit pentru a face ceea ce îți place? Fă un brainstorming. Este dreptul tău de a fi în viață în fiecare secundă a zilei. Nu ar trebui să-ți petreci opt ore în lanțuri, iar restul de patru să încerci să faci  față  depresiei de a nu face ceea ce ar trebui de fapt să faci, ceea ce vrei, ceea ce ai nevoie în viața ta?

 

3. Ce persoană sau tip de persoană ați alege ca un companion de viață?

Un martor la viața ta? Uitați de ,,trebui”, de ,,nu se poate”, de nu mai pot, sau de cuvântul ,,imposibil”. Pe cine ați iubi și cine v-ar iubi din nou, dacă ai putea avea un cuvânt de spus aici? Pentru că aici e de fapt diferența. Când îți spui visele cu voce tare, pornești deja ,,motorul”. Dacă spui cu voce tare, ai și deschis porțile și ai dat viselor permisiunea de a se întâmpla.

 

4. Unde ai vrea să trăiești?

Ești fericit cu viața ta unde ești? Ai putea fi mai fericit în altă parte? Este adevărat că poți fi acasă, oriunde te afli. Dar este de asemenea adevărat că unele locuri sunt mai în ton cu felul de viață care ți-e propriu ție. Nu e nimic mai inspirat și mai motivant decât o bună companie și un mediu care să reflecte și să sprijine misiunea ta. (Mai mult decât atît: Este orașul tău un loc în care să vrei să îmbătrânești?)

 

5. Ce vrei să realizezi?

Și cel mai important, de ce - care este motivația? Fi nerealist. Viața în sine este nerealistă.

 

6. Pentru ce vrei ca oamenii să-și amintească de tine?

Scrie lucrul acesta: Aceasta este bărbatul / femeia care _______________. Nu te grăbi!

 

7. Ce fel de viață te-ar face gelos?

Și de ce? Dacă ai putea să o iei de la zero, cum ar arata viața ta acum? (Psst ... Nu-ți lăsa îndoielile în treaba asta - vor distruge totul.)

 

Sursa: petraxcountertops.ca

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.