Do`s and don`ts pentru de a gasi locuinta perfecta in studenție

Scris de 

Găsirea unei locuințe poate fi o experiență destul de stresantă pentru persoanele care sunt pe cale să înceapă primul an de facultate. Costul, distanta până la facultate și dacă aveți sau nu autobuze care să circule sunt printre grijile tale din top. Campuscluj.ro îți dă azi niște sfaturi despre cum să alegi următoarea ta locuință clujeană.

DO`s

Uita-te pentru cel mai ieftin loc posibil. Acest lucru ar putea părea ciudat pentru toți tinerii, care sunt obișnuiți să trăiască în cele mai bune condiții (ca la mama acasă, cum s-ar spune), dar trebuie să ne amintim că într-o săptămână locul va arăta oricum într-o stare… studențească, să zicem.

 

Ceva aproape de facultate. Cu siguranță nu vei vrea să cheltuiești averi pe transport, iar timpul petrecut la Cluj (chiar dacă-s trei sau patru ani și ți se pare mult) e destul de prețios, așa că profită din plin de tot ce-ți oferă orașul nostru studențesc. Nu irosi ore întregi pe transport.

 

Mută-te cu o fată? Și spunem acest lucru din punct de vedere practic, nu din alte motive.  Motivul pentru care îți dorești să te muți cu o fată este simplu. Alimente. Găsește o fată care știe să gătească și întreab-o dacă nu vrea să împărțiți un apartament. Simplu.

 

DONT`S

Mutare cu o mulțime de fete, mai ales dacă tu ești singurul băiat. Motivele-s evidente. Vei simți că-ți ieși din minți după ce vei vedea casa toată decorată-n roz cu picățele, farduri și pantofi la tot colțul din casă și o pasiune exagerată pentru curățenie…La fel, dacă ești fată. Nu te muta cu mai mulți băieți. O să îmbătrânești făcând curățenie, înjurând și blestemându-ți viața. Asta e, suntem diferiți…

 

Încearcă să găsești colegi de apartament… cunoscuți, cel puțin! Nu vei vrea să te muți cu străini, cu tot felul de ciudați, care mai de care cu obiceiurile lor. Sau și mai rău decât atât, să ai probleme cu banii de chirie ce vor trebui plătiți lunar. Ai nevoie de cineva în care să ai încredere, for sure. Nu vei vrea să fii evacuat în plină sesiune!

 

Ei bine, pașii de mai sus sunt doar un ghid și nu garantează mare lucru. Rezultatele tale pot varia, depinde de noroc în mare parte. Succes în găsirea celui mai bun loc posibil îți spune întreaga echipă Campuscluj.ro!

 

Sursa: realuniguide.com 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.