Cum sa il faci sa te observe, fara sa pari prea insistenta

Scris de 

Draga mea studentă, să înțeleg că ți-a picat cu tronc băiatul drăguț din celălalt colț al amfiteatrului. Arată bine, este sociabil și deja te imaginezi la brațul lui, și (recunoaște!) deja îți faci scenarii elaboarate despre viitoarea voastră relație, fluturași, inimioare și alte chestii roz. Toată visarea asta durează câteva minute, până îți dai seama că nici măcar nu știi cine este! Nici nu-i știi numele și nu vrei să-l sperii sau ești prea timidă să faci primul pas. Eh, dar asta nu înseamnă că nu îl poți face să te observe, și asta cât mai curând! În fond, vă veți vedea zilnic la facultate, dar depinde numai de tine dacă vei reuși să-i captezi atenția.

Ce poți să faci în această privință? În primul rând, așează-te cât mai aproape de el, ca să îl poți vedea mai bine. De la distanță e cam greu să îl abordezi. Și când vei avea nevoie de un pix sau de o coală albă, la cine vei apela? Exact. 

 

Apoi, fii activă la ore. Și ție ți se îndreaptă mereu privirea spre cei care vorbesc în timpul seminariilor, care răspund la întrebări. Fii una dintre acele persoane și vei părea foarte atractivă în ochii lui (bineînțeles, câtă vreme chiar știi despre ce vorbești și nu bați câmpii, pentru că efectul poate fi nedorit). Și apropo de atracție, cultivă-ți obiceiul de a ieși mereu aranjată din casă, frumos coafată și îmbrăcată bine (nu, nu pițipoancă, nu ai nevoie decât de niște bucle lejere, un gloss strălucitor și un zâmbet de milioane). Altfel spus, lasă pantalonii largi acasă și fii cât mai feminină.

 

Un alt mod de a sparge gheața ar fi să îi oferi un subiect de discuție. Un tricou cu trupa ta preferată, un ziar sportiv pe care să îl răsfoiești în pauze, o insignă, orice, care să îi ofere indicii despre tine, despre pasiunile și hobby-urile tale. În plus, atunci când ești chemată să mergi cu colegii tăi la paintball, biliard sau pur și simplu la bere, și afli că merge și el, încearcă să nu refuzi. E șansa perfectă de a îl cunoaște mai bine, de a discuta despre tot felul de lucruri, chiar dacă asta se întâmplă într-un grup mai mare. Poate el locuiește aproape de tine și tu habar nu aveai, sau poate aveți același curs opțional. De unde să afli toate astea, dacă nu chiar de la el?

 

Nu în ultimul rând, știi foarte bine că oamenii optimiști, pozitivi și zâmbitori atrag ca un magnet oameni în jurul lor, iar tu asta trebuie să-i dovedești. Că ești o persoană energică, prietenoasă și că ar fi norocos să stea în preajma ta. 

 

Și chiar dacă pare puțin paradoxal, fii tu însăți! Una este să îți scoți la iveală calitățile, să îți construiești o imagine pozitivă și să îi arăți că ești o persoană pe care merită să o cunoască, și cu totul altceva este să te prefaci, pentru că în cele din urmă adevărul va ieși la iveală. Nu ai vrea să pari o mincinoasă, așa-i?

 

Și dacă totuși crezi că nu merită tot efortul și ești mai directă, de ce să nu mergi pe calea dreaptă? Mergi la el și întreabă-l dacă nu vrea să ieșiți la o cafea după cursuri. Ce se poate întâmpla? În cel mai rău caz, va refuza. Dar nu e un capăt de țară. Până la urmă, facultatea abia începe!

 

Eu îți urez succes!

 

Sursa foto: cupidspulse.com

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.