Ultima editie AllNighter din acest an universitar vine cu surprize

Scris de  Iul 16, 2014

StudCard în parteneriat cu cinema ,,Florin Piersic” anunță și ultima ediție „AllNighter” din acest an universitar. Pasionații de filme și studenții care doresc să-și petreacă o noapte urmărind ultimele filme apărute în cinematograf, consecutiv, doar că la prețuri reduse au motive de bucurie pentru că cea de a șaptea ediție AllNighter din acest an va avea loc, de data aceasta, JOI, 17 IULIE, începând cu ora 20:00, la cinema ,,Florin Piersic”.

Ediția se anunță a fi una extrem de reușită ținând cont de faptul că cei prezenți vor putea viziona ultimele filme apărute în cinema, dar și pentru că fiind ultima ediția din acest an universitar cei prezenți vor avea parte de unele surprize. Ultima șansă a studenților care au mai rămas în Cluj să participe la maratonul filmelor bune la prețuri reduse.

 

Filmele acestei ediției sunt:
1. Think Like a Man Too
2. Begin Again
3. Rio 2 3D

 

Biletele se pot cumpăra de la Casa de Cultură a Studenților, sediul COS. Prețul biletelor: 12 lei/ posesorii de StudCard/OmniPass si 15 lei/ neposesorii.

 

Pentru mai multe informații accesați paginile de facebook:
https://www.facebook.com/AllNighter14?ref=hl
https://www.facebook.com/events/600279800086467/

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.