Imprimă această pagină

Targul de Craciun isi va deschide portile in 1 decembrie

Scris de  Noi 29, 2014

Târgul de Crăciun, organizat de Primăriea Cluj-Napoca în Piața Unirii, își va deschide poțile de luni, 1 decembrie 2014 şi până duminică, 21 decembrie 2014.

Timp de aproape o lună, Piaţa Unirii va fi animată de căsuţele cu turtă dulce, cozonacii, produsele tradiţionale, atelierele pentru copii şi ornamentele de Crăciun, iar clujenii vor avea astfel ocazia să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă. Patinoarul, va fi, de asemenea, la dispoziţia celor care îndrăgesc sportul alb, iar în zilele de 1, 5, 24 si 31 decembrie 2014 intrarea va fi liberă.

 

La Târgul de Crăciun de anul acesta vor avea loc şi demonstraţii culinare. În fiecare din zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică din această perioadă, elevi ai şcolilor clujene vor avea ocazia de a retrăi obiceiuri culinare tradiţionale la atelierele oferite de Restaurantul Memo 10.

 

Clujenii vor avea parte de concerte de muzică live, în fiecare seară, oferite de artişti renumiţi, dintre care îi amintim pe Smiley, Connecte-R,  Delia, Hara, Cargo, Fuego. Piaţa Unirii va fi animată şi de concerte de muzică populară şi colinde susţinute de Sava Negrean Brudaşcu, Ionuţ Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Aurel Tămaş, Dumitru Fărcaş, Ansamblul “Mărţişorul”, Grupul Iza, Corul bărbătesc din Finteuşul Mare, Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj, Opera Naţională Română Cluj-Napoca şi Corul Filarmonicii de Stat Transilvania.

 

Vezi programul de concerte din Piata Unirii pentru decembrie 2014 ---> http://goo.gl/PZ0iUi

 

Sursa: monitorulcj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.