Spectacol caritabil ”Care-i fruntea?” @ 10 decembrie Aula Mare FSEGA

Scris de  Dec 03, 2014

”Organizația Studenților pentru Turismul Românesc vă așteaptă să luați parte la cea de-a VIII-a ediție a spectacolului caritabil “Care-i fruntea?” desfășurat în Aula Mare a Facultăţii de Știinţe Economice și Gestiunea Afacerilor din data de 10 decembrie!

 

Scopul evenimentului este de a promova tradițiile autentice românești prin aducerea în fața publicului a ansamblurilor si interpreților de muzică populară, precum Ansamblul “Mugurelul”, Bogdan Toma, Adriana Hagău, Marinela Baba și Irinel Popa dar și un mic spectacol de colinde și obiceiuri din diferite zone ale țării (Ardeal, Banat, Bucovina), pus în scenă de către voluntarii echipei OST.

Cei dornici de a lua parte la o seara de colinde însoțite de atmosferă plăcută a șezătorilor din trecut și de a gusta la final din sarmale, cozonaci și alte produse tradiționale, sunt așteptați la acest eveniment de la ora 18:30, intrarea fiind liberă.

 

Ca în fiecare an, în spatele acestui spectacol este și o misiune aparte: vom organiza o licitație de produse tradiționale care va avea loc în timpul spectacolului din 10 decembrie, prin care încercăm să adunăm fonduri. Desigur, cu ajutorul sponsorilor, noi, Organizația Studenților pentru Turismul Românesc ne propunem să ajutăm o familie săracă din județul Cluj.

 

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc își propune să susțină aceast caz social și cu ajutorul sumei strânse în urma licitației, să îi ajute din punct de vedere financiar.

Ultima modificare Miercuri, 03 Decembrie 2014 18:33
Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook