O cafea pe o problema! O intitiativa OSUBB

Scris de  Dec 09, 2014

Chiar dacă sărbătorile ne bat la ușă și toată lumea se pregătește de Crăciun, noi știm că problemele vieții de student nu dispar pur și simplu.
Așadar, pentru că ne pasă de problemele voastre și vrem să vă ajutăm, vă invităm să ne spuneți ce probleme vă ridică viața de student în Cluj și împreună le vom rezolva.

Promitem să vă recompensăm cu o savuroasă cafea sau cu un delicios ceai pe parcursul acestui proiect și vom încerca să soluționăm diversele voastre probleme într-un timp cât mai scurt cu putință.

 

Vă așteptăm, la o cafea cu noi, la o cafea cu OSUBB!

 

Ne găsiți în următoarele locații:

 

Între 8 și 11 decembrie – la Cantina Studențească, amplasată în Campusul Universitar Hașdeu, de la ora 12 până la ora 16

 

În data de 9 decembrie – în incinta Cantinei Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, de la ora 12 până la ora 16

 

În 10 decembrie – în incinta Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, de la ora 10 până la ora 16.

 

 

sursă foto & mai multe detalii, aici.

Ultima modificare Marți, 09 Decembrie 2014 00:48
Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook