Societatea Studentilor Europenisti lanseaza proiectul “Mediul de Afaceri”

Scris de  Mar 04, 2015

În perioada 9-13 martie 2015, Societatea Studenților Europeniști (SSE), din cadrul Facultății de Studii Europene, UBB, organizează “Mediul de Afaceri”, un proiect făcut de studenți pentru studenți în care atât organizatorii cât și participanții vor încerca să răspundă la aceeași întrebare: ce facem după facultate?

SSE lansează o invitație de participare către toți studenții (la nivel licență sau master)  interesați de sfera business-ului și a oportunităților de carieră pe care un proaspăt absolvent le poate explora. Discuțiile se vor îndreapta înspre IMM-uri (pornirea propriei afaceri), managementul banilor, time management, descoperirea propriilor valori, public speaking, managementul conflictelor în organizație, bunele maniere în afaceri și scrierea cererilor de finanțare.

 

Sesiunile de training-uri, seminarii şi workshop-uri vor fi susţinute de specialişti din domeniul economic sau oameni de afaceri renumiţi pentru talentul şi viziunea antreprenorialǎ şi cu o bogată experienţǎ practică: Eliade Rotariu (director al firmei de training pentru manageri deKlausen), Eusebiu Burcaș (fondatorul companiei Burcash), Vlad But (Sales & Marketing Manager la Azimut Teambuilding), Ovidiu Oltean (președinte Toastmasters), Anca Șerban (Manierart – Arta bunelor maniere în afaceri), Raluca Mureșan (Psiholog și Coach NLP) și Felicia Szucs (specialist în obținerea de finanțări).

 

Înscrierile în cadrul proiectului “Mediul de Afaceri” (proiect desfășurat în cadrul Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015) se pot face până la data de 5 martie completând un formular prin care se subliniază spiritul antreprenorial și motivația participării la acest proiect, pe site-ul proiectului: www.mediuldeafaceri.ro. Tot acolo pot fi găsite informații despre speakeri, parteneri și organizatori.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Sursa foto: newpartsblog.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook