WAMT­ When Arts Meet Technology @ 2-17 martie Piata Unirii Cluj

Scris de  Mar 05, 2015

În perioada ​2-­17 martie ​au loc înscrierile la cel mai nou eveniment marca ​BEST Cluj ­Napoca​, WAMT­ When Arts Meet Technology. Evenimentul dă şansa studenţilor de la Universitatea Tehnică să îşi expună conceptele şi proiectele creative realizate sub formă de machete funcţionale în cadrul unei expoziţii care va avea loc în ​23 aprilie în ​Piaţa Unirii din Cluj Napoca­ European Youth Capital​. 

When Arts Meets Technology este un proiect nou realizat de ​BEST Cluj­ Napoca ​în colaborare cu ​AStA­ ​Asociatia Studenţilor Arhitecţi​, ce are ca scop implicarea studenților de la toate facultățile din cadrul ​Universității Tehnice din Cluj­Napoca în realizarea și expunerea unor idei și proiecte care îmbina ​tehnologia​, ​arta şi materialele reciclabile​. Pentru a putea finaliza cu succes proiectele alese, participanţii trebuie să îşi pună în aplicare cunoştinţele teoretice acumulate în facultate, atât din punct de vedere ingineresc, cât şi artistic. 

 

Venind din medii diferite precum arhitectură, electronică sau mecanică, studenții sunt puși în situația de a lucra în echipă pe o perioadă mai îndelungată de timp, pentru a finaliza macheta ce reflectă conceptul ales. 

 

Tema primei ediţii acestui eveniment este ​URBDECO​, mobilier stradal şi corpuri de iluminat​, care vor fi construite din ​materiale reciclate​, iar înscrierea se face pe site­ul http://wamt.bestcj.ro​.  

 

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping