Cursuri de limba Germana si Engleza tehnica!

Scris de  Mar 23, 2015

În această primăvară Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH-ING” organizează, pentru prima dată în Cluj, cursuri de limbi străine pentru studenți, cu accent pe latura tehnică. În contextul economic actual, pentru un loc de muncă de succes ai nevoie de cunostințe care să te diferențieze de ceilalți concurenți.

 Cunoștințele temeinice în domeniul pe care îl studiezi nu mai sunt suficiente iar cunoașterea unei limbi străine a devenit mai mult decât o necesitate, iar acest curs reprezintă o șansă în plus pentru studenți să-și îmbunătățească performanțele lingvistice ,iar acest lucru reprezintă noi ocazii, noi oportunități, noi uși care deschid drumul înspre o carieră cu posibilități continue de dezvoltare.

 

Punem preț pe formarea profesională pentru că prin studiu practic poți demonstra care sunt cunoștințele, deprinderile și priceperile tale într-un domeniu de activitate și totodată, poți să descoperi noi pasiuni pentru o profesie viitoare. Tu ești cel care ne inspiră și ne motivează să găsim idei și soluții pentru viitorul tău!

 

Înscrie-te până pe 26 martie 2015 completând formularul de înscriere pe care îl găsești accesând site-ul www.teach-ing.ro iar astfel vei avea ocazia să te dezvolți constructiv pe plan profesional.

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com
articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping