STUDENTS ON STAGE pe 22-25 aprilie la Cluj

Scris de  Apr 06, 2015

Voluntari pentru Idei și Proiecte Cluj-Napoca dorește să contribuie la crearea și consolidarea unui mediu dinamic de dezvoltare personală și profesională pentru tineri printr-un nou proiect ce se adresează comunității locale: STUDENTS ON STAGE.

Conceptul STUDENTS ON STAGE s-a născut din ambiția unei echipe entuziaste de a crește oportunitățile și alternativele de educație non-formală accesibile studenților. Prin proiect, se urmărește atingerea a două obiective principale: promovarea studenților cu performanță și impulsionarea la acțiune a comunității studențești.

 

STUDENTS ON STAGE se va desfășura sub forma unor conferințe, în care tinerii excepționali vor avea ocazia de a se face auziți, împărtășind participanților informații utile, experiență de viață, motivații, dar mai ales, exemple de „se poate.”

 

Proiectul va avea o structură delimitată pe parcursul a 3 zile (22-25 Aprilie, având două locații, Casa de Cultură a Studenților și Biblioteca Centrala Universitară ”Lucian Blaga”,), vizând următoarele teme: Antreprenoriat în rândul tinerilor, Dezvoltarea Personală și Experiențe de Voluntariat și Travelling.

 

Participarea în cadrul conferințelor se va face pe baza de înscriere. Cei care vor să participe trebuie să completeze formularul în perioada 6-19 Aprilie.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.