UBB in parteneriat cu BCR si Scoala de Valori organizeaza „Laboratorul de cariera”

Scris de  Apr 10, 2015

Programul LABORATORUL DE CARIERĂ este gândit pentru a ajuta studenții UBB să ia decizii de carieră informate și asumate, combinând cu succes partea practică cat și cea teoretică, întelegând rolul pe care cultura și valorile familiale le au în dezvoltarea lor. Vor fi folosite metode de predare nonformală precum și metode aplicate pentru a stimula învățarea cognitivă și comportamentală.

De asemenea, în acest proiect vor fi implicați membri din comunitatea locală de business pentru ilustrarea practică a cunoștințelor predate. Implicarea lor va consta în prezența la curs precum și în continuarea programului prin oferirea de locuri de practica și internship pentru studenții participanți.

 

Perioada de înscriere 6 – 23 APRILIE. Mai multe detalii găsiți accesând http://scoaladevalori.ro/proiec…/bcr-laboratorul-de-cariere/

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook