Alege sa fii informat! Afla totul despre actul donarii de organe post-mortem! #distribuieViata

Scris de  Mai 25, 2015


Campania „Distribuie Viață” își propune conștientizarea tinerilor cu privire la donarea de organepentru a promova dreptul la informare al cetățeanului român. Astfel, în perioada 25-30 mai 2015,vom organiza evenimente interactive în Cluj-Napoca ce au în vedere îndeplinirea scopului campaniei.

 

Un prim eveniment organizatîn cadrul acesteia este reprezentat de o conferință cu rol informativ ce va avea loc în data de 27 mai pe strada Minerilor nr. 85, clădirea Topaz (FSPAC 2, sala T1) de la ora 16:00. Vor fi prezenți Dr. Dan Luscalov, coordonator de transplant pe regiunea Transilvania și Bogdan Ene, student la medicină și voluntar în ceea ce privește actul prelevării și transplantului de organe. Aceștia vor vorbi pe tema transplantului, oferind informații aparținătoare legislației aflată în vigoare și înștiințând participanții cu privire la toate procedurile implicate în procesul donării de organe, cât și date necesare oricărei persoane care dorește să devină donator voluntar de organe post-mortem. Mai multe detalii și informațiipot fi găsite pe pagina de facebook a evenimentului:

 

https://www.facebook.com/events/730257613749709/

 

Al doilea eveniment organizat în aceeași perioadă constă într-un joc interactiv de vânătoare de comori (treasure hunt) care are drept scop promovarea campaniei de informare printr-o modalitate interactivă și inedită. Prin acesta,grupul-țintă va fi familiarizat cu noțiunile donării de organe într-un mod original și amuzant pentru ca informațiile oferite să fie reținute cu ușurință. Așadar, vă așteptăm în data de 28 mai, la ora 16:00, în Piața Unirii pentru o după-amiază plină de aventură!Înscrierile se fac în echipe a câte 3-5 membri pe pagina evenimentului până în data de 27 mai, locurile fiind limitate. Regulamentul jocului, împreună cu alte informații esențiale evenimentului pot fi accesate pe pagina acestuia:

 

https://www.facebook.com/events/1434392670201784/

 

Campania „Distribuie Viață” a fost creată cu scopul informării tinerilor asupra conceptului donării de organe post-mortem de către trei studente de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării în cadrul unui proiect de seminar.Dorința noastră este de a vă oferi anumite informații necesare și cât se poate de importante, privitoare la subiectul donării de organe post-mortem.

 

 

Nu ezitați să ne contactați la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., numărul de telefon: 0747678977, Ștefania Moiș, sau pe paginile evenimentelor.

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.