Doneaza si tu in cadrul campaniei de responsabilitate sociala „Zilele darnice pentru copii nevoiasi”!

Scris de  Mai 25, 2015

Studenţi ai Mișcării Sportive a Studenților Transilvăneni, din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, a UBB, organizează în perioada 25 mai- 31 mai 2015, o campanie de responsabilitate socială sub titlul ,,Zilele darnice pentru copii nevoiaşi“, ce are ca obiectiv principal strângerea de jucării, alimente şi haine pentru copiii orfani, copiii cu dizabilităţi, care au nevoie de ajutor.

Proiectul, iniţiat de un grup de studenţi inimoşi, invită societatea clujeană să se alăture unei cauze sociale de o importanţă majoră pentru copiii orfani, copiii cu dizabilităţi care sunt privaţi de câteva simple plăceri ale vieţii. Campania se va desfăşura la nivel de şcoli gimnaziale, licee şi facultăţi.

 

Cu ocazia Zilei Copilului, 1 iunie 2015, donaţiile vor fi împărţite copiiilor din centrele de plasament. Evenimentul va avea loc în sala Gheorghe Romam, din Parcul Sportiv Universitar “Prof. Dr. Iuliu Haţieganu”.

 

Centrele în care se vor putea colecta donaţiile sunt:

  • La sediul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport (str. Pandurilor nr.7)
  • În incinta căminului 16 din cadrul Complexului studenţesc Haşdeu (str. Bogdan Petriceicu Haşdeu nr.90-92).
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook