Electric Castle Festival

Scris de  Mai 25, 2015

Cel mai mare festival de muzică din România se apropie cu pași repezi. Din 25 până în 28 iunie ELECTRIC CASTLE te așteaptă la 4 zile de petrecere continuă. A treia ediție a festivalului va muta din nou sunetele muzicii pe scena unui castel. De această data, Electric Castle va dispune de 6 scene și peste 150 de artiști.

 

Joi, 26 iunie, te vei putea întâlni cu artiști precum Fatboy Slim, Jah Shaka, Fluturi de Asfalt, Narativ, Zero și mulți alții.

 

Vineri, 27 iunie, te așteaptă Subcarpați, Dj Sauce, Raps, Disco Bears și mulți alții.

 

Sâmbătă, 28 iunie, vor fi alături de tine Rudimental Live, Sub Focus, Satellites, Irie Warriors și mulți alții.

 

Duminică, 29 iunie, ultima zi a festivalului te va surprinde cu artiști precum The Prodigy, Sigma, Silent Strike, Addo,  The Funk Brothers și mulți alții.

 

 

Pentru a cumpăra bilete la cel mai mare festival de muzică din România, loghează-te cu contul tău de Facebook, Gmail sau Twitter pe http://www.apps.electriccastle.ro/buyticket/login.php?lang=ro și beneficiază de bilete  sau abonament pe toate cele 4 zile de festival. Grăbește-te și prinde și loc de camping! Festivalul pune la dispoziție locuri de campare, dotate cu toate utilitățile necesare.

 

Anul acesta, Electric Castle își propune să mixeze trecutul cu modernul și urbanul și să ofere participanților o experiență de neuitat prin activitățile din timpul zilei (sporturi extreme, workshop-uri) și prin complexitatea repertoriului muzical.

 

Te așteptăm!

 

 

Sursa foto: ziarulring.ro

Larisa Lacatus

Sunt stundetă a Facultății de Asistență Socială. Îmi place să fiu înconjurată de oameni de la care am ce învăța. Iubesc romanele polițiste și ciocolata amăruie.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.