Sambata 11 iulie incepe editia a 7a Swimathon Cluj @ Complexul de natatie Universitas

Scris de  Iul 10, 2015

275 de înotători participă la cea de-a șaptea ediție a Swimathon Cluj, un eveniment sportiv de strângere de fonduri, care face parte din platforma Swimathon de atragere de resurse pentru cauzele comunității, dezvoltată de Fundația Comunitară Cluj. Startul evenimentului se dă mâine, sâmbătă, 11 iulie, la Complexul de Natație “Universitas” al Universității “Babeș-Bolyai”, la ora 09.00, urmând să se încheie la ora 18.00.

Anul acesta, au fost înscrise la Swimathon Cluj 21 de proiecte, din domenii diferite, cum ar fi educație de excelență și tineri, sănătate și terapii speciale, antreprenoriat, dezvoltare personală și integrare socială, mediu și ecologie. Aceste inițiative au fost propuse de organizații și grupuri de inițiativă – unele dintre ele prezente “prin tradiție” la Swimathon Cluj – și sunt reprezentate de înotători cu vârste și profiluri diverse. Astfel, există echipe alcătuite exclusiv din copii și tineri, ștafete în familie, echipe alcătuite din angajații unor companii, dar și înotători individuali din rândul oamenilor oameni de afaceri locali, antreprenori.

 

Evenimentul este deschis publicului, iar intrarea la bazin este gratuită. Susținătorii pot face donații pentru proiectele preferate direct la masa organizatorilor. De asemenea, se pot face și plăți on-line cu cardul, pe platforma-suport a Swimathon Cluj, unde sunt disponibile și informații despre proiecte și înotători: www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro. Plățile pot fi efectuate și după eveniment, iar campania de strângere de fonduri va continua până în data de 17 august.

 

În cele șase ediții de Swimathon Cluj, Fundația Comunitară Cluj a strâns în total   570.000  de lei, de la 4.500 de susținători, pentru 76 de proiecte.Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.