O expozitie altfel : "OUR BODY - Universul interior" @ 17 iulie Iulius Mall Cluj

Scris de  Iul 10, 2015

Suntem ceea ce mâncăm, bem și respirăm. După ce-a traversat peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” își deschide porțile la Iulius Mall Cluj începând de vineri, 17 iulie 2015, până pe 31 octombrie inclusiv.

Clujenii pot descoperi, într-o manieră educativă unică, fascinantul univers interior al corpului uman și modul în care funcționează, cu ajutorul a peste 200 de exponate - corpuri umane reale.

 

Vizitatorii vor porni într-o călătorie extraordinară în interiorul organismului uman, descoperind misterele anatomiei și fiziologiei cu ajutorul a peste 200 de exponate - corpuri umane reale. Printr-un proces de impregnare polimerică (tratare cu cauciuc siliconic lichid), țesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permițând vizitatorilor să vadă direct cât de uimitor funcționează organismul uman, și felul în care maladiile și obiceiurile nesănătoase solicită funcțiile corpului.

expozitia our body

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. Prezentând comparativ țesuturi, organe sau celule sănătoase și variantele lor afectate de diverse boli, expoziția oferă celor ce-i trec pragul șansa de a vizualiza și de a înțelege mai bine condiții medicale frecvent întâlnite (cancer renal, accident vascular cerebral, cancer pulmonar etc). 

 

„OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00. 

Biletele vor putea fi achiziționate începând cu data de 17 iulie de la intrarea în expoziție. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele sunt valabile pentru toată durata desfășurării expoziției (17 iulie - 31 octombrie), cu condiția să respecte restricțiile prestabilite (biletele valabile în timpul săptămânii oferă acces doar de luni până vineri inclusiv, biletele valabile în week-end, oferă acces doar sâmbăta și duminica).

                                                                                                                                            

BILETE
Adulți Pensionari/Studenți Copii (7-18 ani)
Luni - Vineri Sâmbătă -Duminică Luni - Vineri Sâmbătă - Duminică Luni - Vineri Sâmbătă - Duminică
45 lei/pers. 54 lei/pers. 35 lei/pers. 45 lei/pers. 28 lei/pers. 34 lei/pers.
           
Grupuri de peste 10 copii
Luni - Vineri        

26 lei/pers.

Pentru clasele de elevi este necesară o rezervare la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

       
Abonamente de familia
1 adult + 2 copii 2 adulți + 1 copil 2 adulți + 2 copii
Luni - Vineri Sâmbătă - Duminică Luni - Vineri Sâmbătă - Duminică Luni - Vineri Sâmbătă - Duminică
76 lei/grup 90 lei/grup 99 lei/grup 108 lei/grup 108 lei/grup 120 lei/grup
Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2015 14:15
Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.