Zilele Portilor Deschise ale Parcului Sportiv „Iuliu Hatieganu” incep azi

Scris de  Noi 06, 2015

Universitatea Babeș-Bolyai, în parteneriat cu Grupul de inițiativă civică S.O.S. (Societate Organizată Sustenabil) și proiectul Pata Cluj, cu susținerea Fundației Comunitare prin fondul In-Joy, organizează Zilele Porților Deschise ale Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”, în perioada 6-8 noiembrie 2015.

 

Evenimentul va debuta azi, 6 noiembrie 2015, cu începere de la ora 10.00, cu o expoziţie-foto cu tema “Parcul Sportiv – Care a fost viziunea interbelică pentru cel mai mare parc al orașului?”, organizată la Sala de Atletism din interiorul Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu” (str. Pandurilor nr. 7).

 

Reabilitat anul trecut în baza unui proiect european de peste 25 milioane de lei, parcul îşi va deschide larg porţile pentru cele 3 zile în care studenţii şi profesorii din cadrul UBB vor desfăşura diverse competiţii pe terenurile de sport.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Ultima modificare Vineri, 06 Noiembrie 2015 08:43
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook