SINATRA100 Birthday | Christmas Jazz Day Concert

Scris de  Dec 01, 2015

Sărbătorim 100 de ani de la nașterea lui Frank Sinatra printr-un concert aniversar de jazz alături de Gabriel Farkas & Band și Gaio Big Band în 8 decembrie la Cluj-Napoca.

 

Ediția a doua a Christmas Jazz Day îi este dedicată în totalitate maestrului Sinatra! „Have Yourself A Merry Little Christmas”, „Jingle Bells”, „White Christmas”, dar și „New York, New York”, „My Way”, sunt doar câteva din piesele retrăite la Cluj într-un concert special de Crăciun pe note de jazz și farmecul lui Sinatra.

 

Cu un remarcabil talent actoricesc și o voce de invidiat, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul Americii secolului trecut, dedicându-și o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal și teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale și teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat și ușurința cu care reușește să poftească publicul în lumea eternului Sinatra.

 

Join the birthday concert!
„It’s Frank’s world, we’re just livin’ in it!”

 

 

Sursa foto: biletmaster.ro

Larisa Lacatus

Sunt stundetă a Facultății de Asistență Socială. Îmi place să fiu înconjurată de oameni de la care am ce învăța. Iubesc romanele polițiste și ciocolata amăruie.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.