FSPAC va analiza clientelismul politic intr-o dezbatere organizata marti

Scris de  Apr 09, 2016

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, în colaborare cu Expert Forum, organizează marți, 12 aprilie 2016, dezbaterea cu tema „Clientelism și politică în România și Moldova”.

 

Evenimentul se va desfășura la sediul FSPAC 2 (str.Minerilor, nr.85, sălile T1-T2), cu începere de la ora 12.00. Analiza se va concentra asupra unor teme de interes major, precum clientelismul politic sau distribuția arbitrară a banilor publici naționali în ultimii patru ani și impactul pe care l-au avut asupra migrației politice și alegerilor.

 

De asemenea, vor fi luate în discuție aspecte legate de nivelul real de influență al aleșilor aflați la putere și în opoziție, dar și posibile direcții de acțiune pentru ca Guvernul României să ajute Moldova pe un drum european. 

 

La dezbatere vor participa, alături de decanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, prof.univ.dr. Călin Hințea, Laura Ștefan – expert anticorupție în cadrul Expert Forum şi Otilia Nuțu – analist energie al Expert Forum. Evenimentul face parte dintr-un proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.