"Lacul Lebedelor" va fi jucat in Parcul Central in acest week-end

Scris de  Iun 09, 2016

Opera clujeană închide stagiunea cu câteva spectacole în aer liber, primul fiind sâmbătă, 11 iunie, pe esplanada casionului și lacul Chios.

 

”Realizăm un eveniment deosebit, sper să nu plouă, atâta tot. Lacul Lebedelor are loc pe două scene, una pe esplanadă, alta chiar pe lac. O premieră absolută, o scenă complexă, la 20 de centimetri deasupra apei. O scenă solidă, să stea liniştiţi balerinii. În plus am pregătit un joc de lumini şi sunet foarte bune, si ecrane led pe toate laturile Casinoului ca să se vadă de către toţi. Va fi un efect de ansamblu spectaculos”, spun producătorii spectacolului, citați de Clujul Cultural.

 

Ideea spectacolului Lacul Lebedelor pe lacul Chios a venit de la maestrul coregraf Vasile Solomon. ”Am stat de bancă în parc şi aşa mi-a picat fisa să-l facem aici. I-am spus la Estefan, a zis că nu se poate, apoi a zis că se poate şi uite că îl facem. Scenografia, coregrafia sunt aceleaşi, regia am dinamizat-o un pic”, a spus Solomon.

 

Spectacolul începe la ora 20.30, intrarea fiind liberă. Dacă va ploua spectacolul va fi reprogramat. Ultimele două spectacole ale stagiunii, Nabucco (2 iulie) şi spectacolul de muzică mexicană La Negro Noche, cu şlagăre, (3 iulie), vor fi jucate în Piaţa Unirii.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.