Imprimă această pagină

Young Famous Orchestra, Analia Selis si Mariano Castro te invita la un tango simfonic

Scris de  Feb 06, 2017

“Tango simfonic. Şi atât”. - Young Famous Orchestra, Analia Selis şi Mariano Castro vor concerta la Cluj-Napoca, în 6 şi 8 februarie 2017. Începând cu ora 19:00, la Auditorium Maximum. Young Famous Orchestra, una dintre cele mai apreciate orchestre din Transilvania, dirijată de tânărul clujean Vlad Agachi, organizează noi concerte de muzică simfonică în oraşul de pe Someş, după ce precedentele au fost primite cu mare căldură de către public.

 

Astfel că, după ce a concertat alături de pianistul Casei Regale, Dan Grigore, de cel mai bun violonist al Republicii Moldova, Ilian Garneţ, apoi de unul dintre cei mai vizibili psihologi români, Daniel David - într-un concert-concept cu prelegeri numit Simfonia Iubirii - şi de nonconformistul violonist clujean Sabin Penea, Young Famous Orhestra vine în faţa publicului un nou concert numit sugestiv Tango Simfonic. Şi atat.

 

Pe scenă, alături de Vlad Agachi, vor fi binecunoscuta cântăreaţă Analia Selis şi pianistul şi compozitorul argentinian Mariano Castro. Împreună vor propune o nouă abordare asupra muzicii clasice combinate cu acordurile ritmurilor latine.

 

"Muzica este limbajul universal care aduce oamenii împreună, indiferent de zonă, apartenenţa sociala sau religie. Muzica este cea care mobiliează, relaxeaza şi oferă încredere. Tot muzica este cea care ne poate induce o stare de spirit atât de puternică, încât ne schimbă percepţia asupra felului în care vedem lumea. Iar dacă lumea care ne înconjoară ar putea fi percepută în mod ideal ca un lanţ continuu de trăiri pozitive, atunci cu siguranţă acest concept va mişca şi va schimba ceva în felul în care tu o simţi", se arată într-un comunicat remis presei.  După marele succes cu turneul naţional "Vă place Tango?", alături de violoncelistul Răzvan Suma şi chitaristul argentinian Julio Santillan, Analia Selis revine cu o propunere specială: un concert de tangouri, valsuri şi milonga argentiniene completate cu un moment special de tangouri celebre româneşti. Toate acestea, alături de pianistul şi compozitorul argentinian Mariano Castro - membru al renumitei trupe Narcotango - şi de orchestră. Aranjamentele pentru orchestra sunt făcute de Mariano Castro. Invitat special Omar Massa.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2017 14:01
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.