Imprimă această pagină

Reducere de 30% pentru TEDxEroilor Challenging Tomorrow

Scris de  Apr 20, 2017

Ninsoarea neașteptată aduce reduceri la prețul biletelor la TEDxEroilor Challenging Tomorrow. Discount-ul poate fi folosit, utilizând codul Discount30 în momentul achiziționării biletului de pe site-ului www.tedxeroilor.com. Campania va dura până duminică, 23 aprilie, 2017.

 

TEDxEroilor Challenging Tomorrow va fi cea mai lungă conferință de tip TEDx din România și va avea loc între 5 și 7 mai, la Casa de Cultură a Studenților.

 

Conferința va consta în 2 zile pline de discursuri ale unor speakeri naționali și internațional precum: Dacian Cioloș, Dragoș Nicolae-Pîslaru, Dragoș Bucurenci, Corina Murafa, Andre Krouwel, Khaled Al Mezayen sau Lisa Vernon. În plus, în cea de-a treia zi a evenimentului, TEDxEroilor organizează TEDxAdventures – o zi dinamică dedicată unor activități și ateliere diverse.

 

Organizatorii vă invită să participați la cea mai lungă conferință de tip TEDx din România, între 5 și 7 mai, la Casa de Cultură a Studenților. Conferința va consta în 2 zile pline de discursuri ale unor speakeri naționali și internaționali, networking (socializare) și schimb de idei deosebite. În plus, în cea de-a treia zi a evenimentului, TEDxEroilor organizează TEDxAdventures – o zi dinamică dedicată unor activități și ateliere diverse.

 

Biletele pentru TEDxEroilor Challenging Tomorrow se pot achiziționa accesând pagina www.tedxeroilor.com/tickets sau accesând link-ul goo.gl/nE4qTf .

 

În spiritual ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent.

 

Sursa: cluju.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.