Cel mai mare festival al creatorilor de bere din Transilvania vine in Cluj

Scris de  Sep 01, 2017

Între 21 și 24 septembrie, evenimentul Beer Crafter pregătește 4 zile pline de arome și produse de calitate, degustate în zone de relaxare, destinate să reproducă atmostera festivalurilor de bere internaționale, la care se adaugă ambianța autohtonă. În cele 4 zile de festival, Alee Stadionului va primi peste 40 de mii de iubitori ai berii, gata să încerce preparatele Beer Crafters.

 

Printre delicatesele de pe mese se vor găsi peste 30 de tipuri de mâncare și nu mai puțin de 60 de sortimente de bere, toate acestea constituind produse care se diferențiază calitativ de cele industriale. Vor fi, de asemenea, amenajate zone pentru relaxare, iar, pentru familiile cu copii, va fi și o zonă dedicată celor mici.

 

Din cadrul festivalului nu va lipsi muzica de toate genurile, pentru a mulțumi nu doar papilele gustative, dar și urechile vizitatorilor. Beer Crafters este un festival dedicat familiei, dând șansa fiecărui membru de a se bucura de activitățile evenimentului. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 18 ani, există zone pentru divertisment, unde aceștia pot încerca să joace golf sau să participe la alte competiții.

 

Adolescenților le este pregătit, în scop educativ, un workshop dedicat domeniului financiar, în cadrul căruia au șansa de a învăta cum anume să gestioneze o anumită sumă de bani. De asemenea, pentru plăcerea culinară a celor mici, vor fi preparate clătite, înghețată și se pot răcorii cu fresh-uri naturale. Festivalul Beer Crafters dorește ca fiecare persoană, indiferent de vârstă, să se bucure de o atmosferă cât mai plăcută și de  toate specialitățile culinare.

 

Citeste si:

---> Toamna incepe cu mult sport - Eurobasket 2017 bate la "usa" Clujului

---> Cluj-Napoca este cel mai vizitat oras din Romania

 

Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2017 10:48
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.