Premii valoroase la "Zilele Studentilor" din centrul universitar clujean

Scris de  Oct 25, 2017

Asociația Tineri pentru Transilvania prezintă „Zilele Studenților”, un program complex dedicat tinerilor din Centrul Universitar Cluj. Zilele Studenților se desfășoară în perioada 23 octombrie – 12 noiembrie și urmărește crearea unui cadru adecvat pentru implicarea studenților în diverse activități culturale, sportive, recreative și de divertisment.

 

Evenimentul „Zilele Studenților” urmărește dezvoltarea continuă a studenților prin stimularea participării la activități de masă. Programul urmărește formarea unor tineri implicați activ în viața socială și culturală a comunității din care fac parte, prin punerea în valoare a talentului și a pasiunii acestora.

 

Programul se desfășoară sub formă de concurs, în diferite locații din Cluj-Napoca, iar participanții trebuie să treacă prin probe precum: Airsoft, Buggy Race, Escape Room, Gaming, Treasure Hunt, MiniFotbal, Karaoke, Design, Bowling și Concurs de ingeniozitate. Valoarea premiilor este cuprinsă între 200€ și 1000€, în funcție de punctaj și locul ocupat în clasament.

 

Citeste si:

---> Nu rata Targul de Cariere - Global care va tine 2 zile!

---> Cele mai bune telefoane sub 1500 lei

 

Sursa: cluju.ro

Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2017 11:40
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.