FSPAC organizeaza o noua editie a conferintei "Tehnologie si Inovare in Guvernare"

Scris de  Mar 28, 2018

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, prin Programul Internaţional de Master „Science, Technology and Innovation in Public Governance”, organizează sâmbătă, 31 martie 2018, de la ora 12.00, la Colegiul Academic cea de-a doua ediție a conferinței „Tehnologie și Inovare în Guvernare”.

 

La eveniment vor participa reprezentanţi ai Guvernului României și ai industriei ITC, investitori, cercetători, cadre didactice şi studenţi. Tema conferinţei indică o direcţie nouă pentru sistemele de guvernare: instituţiile trebuie să ţină pasul cu tehnologia, unul dintre subiectele principale care vor fi abordate fiind siguranţa în mediul on-line. În cadrul evenimentului va avea loc un exerciţiu de Apărare Cibernetică în Administraţia Publică, realizat de către reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne.

 

În dezbatere sunt implicaţi practicieni în construcţia şi dezvoltarea sistemelor de guvernare din sfera publică şi privată, printre care dr. Raed Arafat, secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (MAI), Daniel Metz, CEO NTT Data, respectiv Andrei Nagy, CEO Alphablock, care sunt şi profesori în cadrul programului de master.

 

„Cu ocazia conferinţei vor fi desemnaţi şi câştigătorii concursului Transylvania Tech Talent, în cadrul căruia concurenţii au identificat probleme reale cu care se confruntă societatea şi au propus soluţii practice, bazate pe tehnologie”, spun reprezentanţii UBB Cluj.  

 

Conferința va avea și o secțiune dedicată promovării industriei locale de IT, în cadrul căreia firmele își vor prezenta activitatea, produsele, precum şi locurile de muncă pe care le oferă.

 

Citeste si:

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.