Zilele culturii media il au ca invitat special pe Moise Guran

Scris de  Mai 18, 2018

Departamentul de Jurnalism din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a UBB organizează, în perioada 18-25 mai 2018, seria de evenimente cu titlul Zilele culturii media – 25 de ani de Jurnalism la UBB Cluj.

 

În cadrul acestora, conferința cu titlul „Innovation in Journalism Education and Media Practices” va cuprinde dezbateri și sesiuni de lucru pe tema provocărilor ridicate de noile tendințe în jurnalism, new-media și modele de practică. De asemeni, vor fi organizate mai multe evenimente care vizează cultura media contemporană: o expoziție de fotografie de presă, competiția Content ++ dedicată studenților la jurnalism, sesiunea de comunicări științifice a studenților „Media și societate: modele, reprezentări și fenomene curente”, precum și festivalul studențesc de producție vizuală non-ficțională „V for Visual”.

 

„În contextul dezvoltării permanente a mijloacelor și tehnicilor de comunicare, aceste evenimente își propun să creeze un forum național de dezbatere și schimb de bune practici între studenți, profesori și profesioniști din domeniul media, jurnalism și comunicare. Zilele culturii media oferă cadrul necesar manifestării competițiilor de producții studențești pentru media digitală, prelegeri academice vizând noile tendințe ale educației în media digitală, precum și workshopuri practice susținute de profesori și profesioniști din România și din străinătate” – precizează organizatorii.

 

Vineri, 18 mai 2018, sunteti invitati la conferința „De la generația online la generația mobile”, susținută de Moise Guran. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul 101 al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (str. Traian Moșoiu nr. 71), de la ora 12.00.

 

CIteste si:

---> Saptamana viitoare ne vedem la The Woman Parenting Workshops

---> O noua surpriza pentru fanii UNTOLD - scena trance pe care vor urca cei mai buni artisti

Ultima modificare Vineri, 18 Mai 2018 09:15
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.