Inscrierile la cel mai mare Treasure Hunt din Cluj au inceput

Scris de  Mai 18, 2018

SEMA a dat startul înscrierilor celui mai mare Treasure Hunt din Cluj-Napoca! Formează o echipă de 3 persoane și porniți într-o cursă inedită pentru a câștiga o mulțime de premii descoperind “comorile centenare” ale Clujului.

 

La împlinirea celor 100 de ani de la Unire, Asociația „Organizaţia Studenților Economiști în Mediu și Agrobusiness” – SEMA desfășoară cea de a III-a ediție a proiectului “Treasure Hunt” prin care își dorește să stimuleze dorința de mișcare a clujenilor și să le antreneze cunoștințele privind obiectivele turistice importante din Cluj-Napoca, acesta bazându-se pe spiritul competitiv, abilitățile de comunicare și lucru în echipă.

 

Proiectul se va desfășura pe parcursul unei singure zile, în data de 26 mai, începând cu ora 9:00 și va consta în parcurgerea unui traseu stabilit de către organizatori care va avea mai multe checkpoint-uri (puncte de control), echipele fiind nevoite să treacă de anumite probe pentru a descoperi care este punctul următor spre care trebuie să se îndrepte. Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

 

Demonstrează-ne că echipa ta este cea mai bună și accesează link-ul acesta  pentru a te înscrie la o nouă ediție Treasure Hunt by SEMA - “Treasure Hunt – 100 de ani alături de Cluj”! Taxa de participare (30 lei/echipă) se poate achita la standul SEMA, aflat la parterul FSEGA. Ii găsiți de luni până vineri, în intervalul orar 9:30-16:00. Pentru alte informații ii puteți contacta la numărul de telefon: 0745113407

 

Citeste si:

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.